RABS zomerborrel aan de Kralingse Plas

Het afgelopen verenigingsjaar heeft de RABS slechts heel beperkt activiteiten kunnen organiseren. De RABS is een vereniging met als doel het verbinden van mensen en na de huidige versoepelingen zagen ze dan ook een mogelijkheid om nog twee activiteiten te organiseren. Woensdag 23 juni was de zomerborrel van de RABS de tweede en laatste activiteit voor het zomerreces.

Zo oud als de weg naar Kralingen is plaats van handeling; een heerlijk terras aan de kant van de Kralingse plas. De RABS is als assurantieclub zelf niet meer zo piepjong, maar de betrokkenheid van de leden is springlevend. Heerlijk zonder mondkapje op het terras, uitgebreid bijkletsen, haringhappen, drankje binnen handbereik. Naadloos omschakelen van netwerken naar 'nat' werken met goede wijn en schuimend bier.
 
Er worden al weer afspraken gemaakt, mogelijkheden tot samenwerking  afgetast. Alleen de zon zelf stelt zich zeer bescheiden op, de echte warmte komt dus uit het hart. Blij om weer voorzichtig terug te keren tot het oude normaal en klaar voor een nieuwe seizoensstart. Het bestuur heeft weer plannen voor een gevarieerd 2021/2022 programma.
 
Er volgen nog vele heerlijke hapjes en gerechten, de service is top. Ervaringen met vergaderen via Teams en het thuis werken worden uitgewisseld. Wij zijn tot heel veel improvisatie met behoud van rendement in staat. Maar het zijn toch de fysieke ontmoetingen waar het eigenlijk om gaat!
 
Heeft u ook nteresse om lid te worden van de RABS?  Dan kunt u ter kennismaking een invitatie of lidmaatschap aanvragen door een mail te sturen naar info@rabs.nl

Tot ziens bij de RABS!
Geplaatst op 25-06-2021

< VorigeVolgende >


Share on: