Michele Bareggi Chief Strategy, Transformation and Growth Officer bij Aegon

Aegon kondigt de benoeming aan van Michele Bareggi tot Chief Strategy, Transformation and Growth Officer en lid van het Executive Committee van Aegon, met ingang van 1 november 2024. Michele volgt Duncan Russell op, die in september 2024 de functie van Group CFO op zich nam.

De heer Bareggi heeft meer dan 25 jaar ervaring in de financiële dienstverlening, onder meer bij Athora, een toonaangevende Europese spaar- en pensioendienstengroep. De heer Bareggi heeft een belangrijke rol gespeeld bij de oprichting van Athora en heeft de groep door een aanzienlijke groeiperiode geloodst, inclusief de uitbreiding naar België, Ierland, Italië en Nederland. Voor hij bij Athora aan de slag ging, bekleedde hij verschillende functies bij grote internationale investeringsbanken, waaronder Morgan Stanley en Credit Suisse, zowel op de private als de publieke markt.

Lard Friese: “Ik ben blij dat Michele bij Aegon komt werken. Zijn uitgebreide ervaring op het gebied van investment banking, het transformeren van organisaties en het leiden van klantgerichte innovatie zal van onschatbare waarde zijn bij het versnellen van onze strategie om onze bedrijven om te vormen tot marktleiders.”
 
Michele Bareggi: “Ik vind het geweldig om op zo'n cruciaal moment bij Aegon aan de slag te gaan. Ik kijk ernaar uit om samen met de teams bij Aegon en de business units transformatie-initiatieven te ontplooien die de strategie van Aegon ondersteunen en duurzame groei creëren voor het bedrijf en alle belanghebbenden.”
Geplaatst op 13-09-2024

< VorigeVolgende >


Share on: