Björn Jalving benoemd tot COO bij Turien en Ansvar

Turien & Co. Assuradeuren en Ansvar Verzekeringsmaatschappij maken bekend dat Björn Jalving (36) per 1 oktober 2024 is benoemd tot Chief Operating Officer (COO). Na goedkeuring door zowel De Nederlandsche Bank (DNB) als de Autoriteit Financiële Markten (AFM) is hij toegetreden tot de directie. Met zijn uitgebreide ervaring en frisse energie zal Jalving een nieuwe impuls gaan geven aan de verdere groei en ontwikkeling van de organisatie.

Achtergrond en ervaring
Jalving is al 16 jaar een vertrouwd gezicht binnen Turien en Ansvar. Hij begon op 20-jarige leeftijd en heeft sindsdien verschillende sleutelposities bekleed, waaronder Manager Product- & Portefeuillemanagement en Innovatiemanager. Hij heeft aan de wieg gestaan van vele ontwikkelingen binnen het bedrijf zoals de cyberverzekeringspropositie en de premium wonen producten. Zijn brede kennis van de verzekeringsmarkt en zijn bijdragen aan strategische innovaties maken hem de ideale kandidaat om de operationele taken van Turien en Ansvar naar een nieuw niveau te tillen. 

Taken en verantwoordelijkheden
In zijn nieuwe rol als COO is Jalving verantwoordelijk voor de strategische aansturing van  de afdelingen Acceptatie & Polisopmaak, Schadebehandeling, het Inkomensverzekeringsbedrijf en Systeemontwikkeling, terwijl de managers de dagelijks leiding over de afdelingen blijven voeren. Daarnaast zal hij de verdere digitalisering van het bedrijf aansturen en de toepassing van kunstmatige intelligentie (AI) binnen de verzekeringsprocessen versterken. Jalving kijkt ernaar uit om Turien en Ansvar naar een hoger niveau te tillen: “Onze adviseurs verdienen de beste en meest toegankelijke dienstverlening. Ik zie het als mijn taak om onze processen te optimaliseren, technologie effectief in te zetten en onze medewerkers een plezierige werkomgeving te bieden.” De directie bestaat verder uit Femke Bakker als CFO en Peter van Geijtenbeek als CEO .

Toekomst en veranderingen
De benoeming van een 36-jarige COO past perfect binnen het beleid van Turien en Ansvar om jong talent kansen te bieden en innovatie te stimuleren. CEO Peter van Geijtenbeek: “Björn heeft zijn sporen ruimschoots verdiend binnen het bedrijf, en zijn leiderschap past bij de duurzame en  toekomstgerichte visie van de organisatie. Met Björn aan boord zetten Turien en Ansvar een belangrijke stap in de verdere groei en ontwikkeling van het bedrijf.”
Geplaatst op 02-10-2024

< VorigeVolgende >


Share on: