HDI Global versterkt team met Philipp Glanz

HDI Global heeft per 1 oktober 2024 de benoeming van Philipp Glanz aangekondigd als nieuwe Managing Director van HDI Risk Consulting (HRC). Samen met de huidige Managing Director Dr. Jörg Ohlsen zal hij zich richten op strategische groei en het verbeteren van de diensten voor de klanten van HDI Global.

Bij HDI Global ligt de focus op het begrijpen van de risico's van onze klanten en hun specifieke behoeften als het gaat om risicobeheer. Onze experts van HDI Risk Consulting stellen ons in staat om deze behoeften effectief aan te pakken en de juiste oplossingen te bieden. De uitgebreide branche-ervaring van Philipp Glanz zal van cruciaal belang zijn om onze klantrelaties verder te versterken en innovatieve risicolösingen te ontwikkelen. "Ik wens hem veel succes in zijn nieuwe rol," aldus Dr. Dirk Höring, lid van de Raad van Bestuur van HDI Global SE, verantwoordelijk voor eigendomsverzekering, techniekverzekering, maritieme verzekering en HDI Risk Consulting.
 
Philipp Glanz is al twee decennia werkzaam bij HDI en bekleedt sinds 2015 de functie van Risk Engineering Manager voor de regio Azië-Pacific en het Midden-Oosten, gevestigd in Sydney. Bij zijn nieuwe functie zal hij blijven werken vanuit Sydney, waarmee de internationale status van HDI Global wordt benadrukt. "Door mijn 20 jaar bij HDI heb ik het belang van continue innovatie leren waarderen als een fundament om onze klanten uitzonderlijke risicobeheersingsproducten te bieden. We hebben nu de geweldige kans om onze wereldwijde expertise te combineren met onze ambitie om een servicekampioen te zijn," aldus Philipp Glanz.
 
Dr. Jörg Ohlsen, Managing Director van HDI Risk Consulting: “Ik heet Philipp van harte welkom in deze nieuwe leiderschapsrol en kijk uit naar de samenwerking, terwijl we een nieuwe fase voor HDI Risk Consulting ingaan. Er liggen uitdagende, maar ook zeer spannende tijden voor ons in het verschiet. Een belangrijke stap die HRC neemt, is de introductie van AI-gedreven risicomodelleringsoplossingen om in lijn te blijven met de technologische ontwikkelingen binnen de sector.”

HDI Risk Consulting brengt meer dan 200 ingenieurs en risicospecialisten samen om klanten van HDI Global wereldwijd te bedienen met hun uitgebreide expertise op het gebied van elektrotechniek, constructie, werktuigbouwkunde, voertuigproductie en andere industriële disciplines. Met de sterke leiderschapsvaardigheden en gecombineerde expertise van Dr. Jörg Ohlsen en Philipp Glanz streeft HDI Risk Consulting ernaar om volledig klantgerichte, uitgebreide en efficiënte diensten te leveren.
 
“Onze klanten ondergaan een transformatie. Of het nu gaat om de transformatie naar een koolstofvrije wereld, toenemende digitalisering, autonome voertuigen of de energietransitie, alsook de noodzaak voor klimaatrisicopreventie in het algemeen, bedrijven staan voor grote uitdagingen die vaak gepaard gaan met nieuwe risico's,” aldus Höring. “Bij HDI Global willen we de Partner in Transformatie zijn voor onze klanten en waarderen wij het vertrouwen dat zij in ons stellen. Onze experts bij HDI Risk Consulting werken voortdurend aan het voorop lopen in technologische overdracht, zodat zij deze nieuwe risico's van onze klanten begrijpen en hen constructief kunnen adviseren en ondersteunen op hun transformatiepad.”
 
De nieuwe aanstelling is, zoals gebruikelijk, onder voorbehoud van goedkeuring door de relevante lokale autoriteiten.
Geplaatst op 01-10-2024

< VorigeVolgende >


Share on: