Succesvolle netwerkbijeenkomst Context@Sea brengt vakgenoten samen

Op dinsdag 10 september organiseerden Expertisebureau Context en partners Lindesk en Interlloyd Averij de netwerkbijeenkomst Context@Sea. Ook leden uit het Context International Network waren aanwezig. Ondanks het stormachtige weer buiten, was de sfeer binnen warm en gezellig.

De bijeenkomst trok ruim 90 gasten uit diverse disciplines binnen de branche, wat zorgde voor een waardevolle gelegenheid om kennis uit te wisselen en contacten te versterken.

De avond werd gekenmerkt door een ontspannen setting.  Onder het genot van heerlijk eten en drinken, kregen de aanwezigen de kans om op informele wijze bij te praten met vakgenoten.  DJ Playmobiel, inmiddels de huis DJ bij de evenementen van Context, verzorgde met zijn mobiele DJ-setup de muzikale omlijsting en zorgde voor een dynamische en interactieve ambiance. 

Context@Sea bewees wederom hoe belangrijk netwerkevenementen zijn voor het bevorderen van samenwerking en het uitwisselen van kennis binnen de sector. Expertisebureau Context, Lindesk en Interlloyd Averij kijken terug op een zeer geslaagde avond en bedanken alle gasten voor hun aanwezigheid en betrokkenheid.
 
 
Geplaatst op 13-09-2024

< VorigeVolgende >


Share on: