Anicka Hillen Directeur Technologie & Innovatie bij Meijers

Met de komst van Anicka Hillen als Directeur Technologie en Innovatie is het directieteam van Meijers weer op volle kracht. Zij brengt jarenlange ervaring mee in de financiële dienstverlening én grote expertise op het snijvlak van innovatie en procesoptimalisatie.

Anicka is hiermee de geknipte kandidaat voor makelaar in verzekeringen Meijers. Het directieteam bestaat verder uit Daniel de Swaan (Algemeen Directeur), Remon Balster (Directeur Financiën), Marielle Hoogland (Directeur HR en Cultuur), Michiel Vink (Directeur Commercie), Bastiaan Krol (Directeur Schadeverzekeringen) en Pieter van der Loo (Directeur Employee Solutions).

Geert van Engelen, voorzitter van de Raad van Commissarissen over de komst van Anicka Hillen: “Meijers wil stevig voortgaan op het pad van klantgerichte digitalisering. Data en technologie zijn essentiële ingrediënten voor onze efficiënte processen en klantgerichte dienstverlening. De expertise van Anicka Hillen sluit naadloos aan bij de ambities van ons bedrijf.”

Daniel de Swaan, Algemeen Directeur: “Vanaf de eerste kennismaking met Anicka bleek dat we een gemeenschappelijke professionele kijk hebben op klantgerichte innovatie. Dit past helemaal in het DNA van Meijers. Ik kijk uit naar onze samenwerking en ga de avontuurlijke toekomst graag tegemoet met het huidige team.”

Anicka Hillen was Hoofd IT Transitie bij a.s.r , CTO bij Aegon Hypotheken en werkte daarvoor bij de Volksbank als Hoofd Innovatie. Zij zegt over haar benoeming tot Directeur Technologie en Innovatie bij Meijers: "Na jaren in de corporate wereld verheug ik mij om bij dit prachtige familiebedrijf aan de slag te gaan en om maximaal in te zetten op intelligente klantgerichte technologie.”

Geplaatst op 01-10-2024

< VorigeVolgende >


Share on: