10 jaar Smart Letselschade: Samen maken we het verschil!

Deze maand viert Smart Letselschade haar 10-jarig jubileum. Wat in 2014 begon vanuit het zolderkamertje van een familiebedrijf, is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerde landelijke speler met een team van meer dan 40 specialisten.

Ter gelegenheid van dit jubileum heeft Smart Letselschade haar medewerkers afgelopen weekend in Barcelona getrakteerd op een inspirerende en ontspannende break. Dit evenement heeft niet alleen bijgedragen aan de teamgeest, maar ook aan de onderlinge verbondenheid binnen het bedrijf. 

Op 26 september organiseert Smart Letselschade een groot jubileumfeest in Utrecht voor haar partners en relaties. Tijdens dit evenement zullen zij samen terugblikken op de afgelopen jaren, met workshops en VR-ervaringen, en het glas heffen op de gezamenlijke successen. 

Oorspronkelijk gericht op het bieden van ondersteuning aan letselschadeslachtoffers, heeft Smart Letselschade haar diensten in de afgelopen jaren aanzienlijk uitgebreid. Het bedrijf biedt nu ook ondersteuning aan assurantietussenpersonen bij verkeersschades, waarmee zij niet alleen slachtoffers, maar ook zakelijke relaties van waardevolle hulp voorzien. 

Met een duidelijke focus op de toekomst is Smart Letselschade vastbesloten om de komende jaren een verschil te blijven maken voor iedereen die deze ondersteuning nodig heeft. In de woorden van het team: "Bij Smart Letselschade is iedereen in goede handen."



 

Geplaatst op 24-09-2024

< VorigeVolgende >


Share on: