Verkenning van cruciale vraagstukken in risicobeheer en bedrijfsvoering

DPS en TOP expertise organiseren op 10 oktober een netwerkevent in Breda, waar aandacht wordt besteed aan belangrijke vraagstukken die van groot belang zijn voor bedrijfsvoering en risicobeheer in de industrie. Dit event biedt niet alleen waardevolle inzichten, maar ook een uitstekende gelegenheid om met collega-professionals van gedachten te wisselen over actuele thema’s.

Foto: Kennisevent van 30 november 2023


Tijdens het event wordt er dieper ingegaan op drie belangrijke onderwerpen, die elk worden geïntroduceerd door ervaren praktijkmensen uit de industrie. Hun inzichten uit de dagelijkse praktijk geven een realistische kijk op de uitdagingen en oplossingen binnen onze sector: 
 
1. De impact van contaminatie door een leverancier 
Leveranciers spelen een essentiële rol in uw bedrijfsvoering, maar wat gebeurt er wanneer een door hen veroorzaakte contaminatie leidt tot financiële of reputatieschade? We bespreken de aansprakelijkheden, opmaak van bedrijfsschade en risicobeheersing om uw organisatie te beschermen. 
 
2. Defect aan een kraan die op een bedrijfshal terechtkomt
Ongevallen met bouwkranen kunnen aanzienlijke schade veroorzaken. Dit onderwerp behandelt niet alleen de juridische aspecten, maar ook de technische en veiligheidsvereisten, evenals de preventieve maatregelen die genomen kunnen worden. 
 
3. Plaatsbeschrijvingen en vooropnames: Zin of Onzin? 
Het vastleggen van de staat van onroerend goed vóór aanvang van werken blijft een omstreden kwestie. Is het een noodzaak om risico's te vermijden of slechts een administratieve last? We delen praktijkervaringen en inzichten om u te helpen een weloverwogen keuze te maken. 
 
Na de presentaties, die geleid worden door experts uit de praktijk, is er voldoende gelegenheid om te netwerken en van gedachten te wisselen met andere deelnemers en professionals. 

 Heeft u geen uitnodiging ontvangen en wilt u het evenement bijwonen neem dan contact op Robert Kruik rk@topexpertise.n
Geplaatst op 01-10-2024

< VorigeVolgende >


Share on: