Ecclesia Group nieuwe eigenaar van BS&F

De Ecclesia Group neemt BS&F over. Op deze manier verstevigt de internationale verzekeringsmakelaar haar positie op de Nederlandse markt.

BS&F wordt onderdeel van de Ecclesia Group. De overname past in de strategie van de Ecclesia Group om in de door haar gekozen marktsegmenten (waaronder overheidsorganisaties), klanten op alle gebieden, van riskmanagement en employee benefits tot schadebehandeling, van het best mogelijke advies te kunnen voorzien.

BS&F helpt gemeenten binnen het sociaal domein om kwetsbare inwoners fysiek, mentaal en financieel gezond(er) te maken mede door uitvoeringsprocessen bij gemeenten te vereenvoudigen en de toegang laagdrempeliger te maken. Zij realiseert dit onder meer via haar platform Gezondverzekerd.nl voor 315 gemeenten. Belangrijke oplossingen van BS&F zijn de gemeentepolis, stadspas en het meedoenplatform.

Marije Gravemaker, Managing Director van BS&F: ”BS&F heeft de laatste jaren een aanzienlijke groei laten zien in dienstverlening en oplossingen voor gemeenten. Het is onze ambitie om de service en dienstverlening nog verder uit te breiden en te optimaliseren, waardoor wij samen met gemeenten het welzijn van de kwetsbare inwoners verder kunnen verbeteren. De Ecclesia Group stelt ons in staat om deze ambitie te verwezenlijken. BS&F blijft onder leiding van het huidige managementteam autonoom binnen de Ecclesia Group opereren waarbij onze relaties de kwaliteit van onze dienstverlening zullen blijven ervaren.”

De Ecclesia Group ziet de overname als een logische stap voorwaarts en heeft sinds enige tijd het doel om binnen Nederland een van de grotere spelers te worden op het gebied van financieel advies voor de zakelijke markt en de publieke sector. De Ecclesia Group is de grootste financieel adviseur in Duitsland. De overname leidt tot een slimme en complete combinatie van diensten, waardoor zij haar klanten nog beter kan ontzorgen.

Door de overname heeft de Ecclesia Group in Nederland zo’n 475 medewerkers. Deze blijven werkzaam op de verschillende locaties in Rotterdam, Amsterdam, Veenendaal, ’s-Hertogenbosch, Breukelen en Zwolle.

Geplaatst op 03-10-2024

< VorigeVolgende >


Share on: