Gouda & Bredius en Markel Nederland starten volmacht samenwerking

Gouda & Bredius, het volmachtbedrijf van Klap verzekeringsmakelaar, en Markel Nederland hebben vandaag een belangrijke stap gezet in hun samenwerking. Op een feestelijke bijeenkomst in het kantoor van Markel Nederland in Delftse Poort werd de overeenkomst ondertekend, waarmee de basis wordt gelegd voor een volmacht samenwerking die aanzienlijke mogelijkheden biedt op het gebied van zakelijke aansprakelijkheid.

Tijdens de ceremonie, waarbij Jeroen Pas namens Gouda & Bredius aanwezig was, werd de overeenkomst ondertekend in het bijzijn van Kiki van Noort en Vincent van Wing van RGA. De ondertekening werd gevierd met een toost op een succesvolle samenwerking; een glas champagne maakte het moment nog specialer.

“Wij kijken met enthousiasme uit naar deze samenwerking en de nieuwe kansen die dit met zich meebrengt voor zowel Gouda & Bredius als onze cliënten,” aldus Jeroen Pas. “Samen met het team van Gouda & Bredius streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke service en een breder scala aan producten te bieden.”

Met deze samenwerking verwacht Gouda & Bredius zijn positie in de markt verder te versterken en zijn klanten een verbeterd aanbod te kunnen doen op het gebied van zakelijke aansprakelijkheidsverzekeringen.

Geplaatst op 01-10-2024

< VorigeVolgende >


Share on: