MS Amlin versterkt focus op internationale verzekeringsprogramma’s

MS Amlin Insurance SE, de verzekeringspartner voor bedrijven met uitdagende risico’s, versterkt zijn focus op grote, internationale verzekeringsprogramma’s met een aantal benoemingen en maatregelen. Zo is Rick Gerritsen benoemd tot Specialist Underwriter Large Corporate & International Property, Rob Lucas tot Multinational Account Executive en introduceert MS Amlin de Multinational Desk, geleid door Siebe van der Zon, Lead Global Insurance Programs.

Foto: Rick Gerritsen, Specialist Underwriter Large Corporate & International Property en Rob Lucas tot Multinational Account Executive


Bedrijven en hun makelaars waarderen ons vermogen om maatwerkoplossingen te ontwikkelen, voor vaak uitdagende risico’s. Ook bedrijven die in meerdere landen actief zijn, hebben die behoefte aan maatwerk,” zegt Ron Verhulsdonck, Country Manager Nederland en België bij MS Amlin. “We maken deel uit van MS&AD, één van de tien grootste schadeverzekeringsgroepen ter wereld. Daardoor kunnen we klanten een stevig internationaal netwerk, wereldwijde expertise en financiële kracht bieden. Dat gecombineerd met onze flexibiliteit en ons vermogen om maatwerk te bieden, maakt dat wij echt van toegevoegde waarde zijn voor internationale bedrijven.”

“Daarom versterken we onze focus op grote, internationale verzekeringsprogramma’s,” vervolgt Ron Verhulsdonck. “Met de benoemingen van Rick Gerritsen en Rob Lucas, en de introductie van de Multinational Desk kunnen we onze verzekerden, hun makelaars, co-assuradeuren en lokale business partners een hoger serviceniveau bieden.”

Rick Gerritsen benoemd tot Specialist Underwriter Large Corporate & International Property
Als Specialist Underwriter Large Corporate & International Property is Rick Gerritsen verantwoordelijk voor het uitbouwen en ontwikkelen van MS Amlin's dienstverlening rondom grote en/of internationale verzekeringsprogramma's voor brand- en bedrijfsschaderisico's. Rick zal daarbij nauw samenwerken met klanten en hun makelaars. “Zijn kennis van deze markt en ervaring met het internationale verzekeringsnetwerk maken Rick de aangewezen persoon om onze internationale klanten en hun makelaars te bedienen,” aldus Ron Verhulsdonck.

Rick heeft ruim 30 jaar ervaring in de internationale (her)verzekeringsbranche. Hij werkt sinds 2022 bij MS Amlin als Underwriting Manager Property. Daarvoor werkte hij onder andere als Broking Director bij Aon, Vice President bij Marsh McLennan en Director bij Caribbean Insurance Brokers.

Introductie Multinational Desk, benoeming Rob Lucas tot Multinational Account Executive
Daarnaast introduceert MS Amlin de Multinational Desk in Nederland. De Multinational Desk bundelt de kennis over internationale verzekeringsprogramma’s en wordt geleid door Siebe van der Zon, Lead Global Insurance Programs bij MS Amlin.

“De ondersteuning van de underwriting teams was tot voor kort verspreid belegd in de organisatie,” vertelt Siebe van der Zon. “Met de Multinational Desk centraliseren we deze werkzaamheden. Als Multinational Account Executive coördineert Rob Lucas de uitvoering van de internationale Property & Casualty verzekeringsprogramma’s met alle lokale buitenlandse polissen die daar onderdeel van zijn. Zo zorgen we dat de dekking in de verschillende landen consistent is en voldoet aan de lokale wetten en regels. Rob zal hiervoor nauw samenwerken met de underwriters van MS Amlin, de makelaars en buitenlandse partner-verzekeraars die lokale polissen verzorgen.”

Geplaatst op 01-10-2024

< VorigeVolgende >


Share on: