Tienjarig jubileum van LetselVrouwen: Avond vol inspiratie en verbinding

Gisteravond was de 10e editie van LetselVrouwen een groot succes Ongeveer 100 vrouwen verzamelden zich bij Hofmans Letselschade, waar zij werden verwelkomd met een glaasje feestelijke bubbels.

Dit jaar schitterde oud-hockeyinternational Kim Lammers als gastspreekster en inspireerde de aanwezigen met haar lezing over persoonlijk leiderschap. Lammers deelde haar grootste kernwaarde: authenticiteit. "Blijf bij jezelf en heb vertrouwen," benadrukte ze. Tijdens haar presentatie ging ze verder in op de dynamiek binnen teams en het belang van ieders unieke bijdrage. Ze legde de link naar de letselschadebranche, waarbij het belang van samenwerking, ook in diversiteit, centraal stond.

Na de inspirerende lezing zorgde zangeres Jennie Lena voor een onvergetelijk gastoptreden, terwijl DJ Fleur ook dit jaar weer zorgde voor de muzikale omlijsting. De avond werd gekenmerkt door waardevolle gesprekken, heerlijke hapjes en drankjes, wat zorgde voor een unieke en sfeervolle ambiance.

LetselVrouwen is een initiatief van zeven gedreven vrouwen: Nadia Haase (KBS Advocaten), Ellen van den Berg (De Bureaus), Diny de Neef (Ard Korevaar Personenschade), Desirée Lam (Crawford), Ellis Verhoeven (Ard Korevaar Personenschade) en Annemiek van Reenen-ten Kate (Hofmans Letselschade). Hun gezamenlijke missie om vrouwen in de letselschadebranche te ondersteunen en inspireren, blijft ook in de toekomst van groot belang.
 
Geplaatst op 27-09-2024

< VorigeVolgende >


Share on: