Boudewijn Berkhout per 1 september naar Allianz Benelux

Op 1 september treedt Boudewijn Berkhout als Branchespecialist Cargo in dienst bij Allianz Benelux. In zijn nieuwe rol wordt Boudewijn verantwoordelijk voor de Cargo-activiteiten binnen het Marine-team van Allianz Benelux.

Boudewijn heeft een zeer uitgebreide ervaring op het gebied van Cargo-risico’s, zowel nationaal als internationaal, binnen het speelveld van de makelaar en commodity traders. Hij maakt de overstap naar Allianz vanuit Aon Risk Solutions, waar hij 9 jaar gewerkt heeft. Eerst als Senior Broker Marine Insurance en de afgelopen 5,5 jaar als Senior Broker Commodity Trade and Marine Insurance met specialisatie in bulktransporten als graan, bloem, staal en ijzererts. 
 
Niek Vonk, Branchedirecteur Marine & Engineering Allianz Nederland: “Wij zijn ontzettend blij dat we ons Nederlandse team met Boudewijn kunnen versterken. Dat was ook hard nodig. De Marine-portefeuille is de afgelopen jaren, net als onze gehele grootzakelijke portefeuille, fors gegroeid. Allianz profileert zich in de grootzakelijke markt duidelijk als een stabiele verzekeraar, vaak in een leidende rol. Wij hebben de ambitie om die rol branche-breed verder uit te bouwen en de ingezette groei voort te zetten. De komst van Boudewijn, de kennis en ervaring die hij meebrengt, gaan daar zeker aan bijdragen. Gezien onze ambities zal het niet blijven bij de komst van Boudewijn. Er zullen nog minimaal 3 underwriters worden geworven voor zowel Property als Marine. Maar daarover binnenkort meer. Voor nu wens ik Boudewijn veel succes en een fijne tijd bij Allianz. Ik beveel hem van harte aan bij onze relaties!”.
Geplaatst op 17-08-2020


Share on: