Finalisten VNAB Young Talent Award

Mijke Grift (Zurich), Willemijn Kallenberg (Aon) en Elmar Visser (VLC & Partners) naar de finale van de VNAB Young Talent Award. Zij gaan hard aan de slag met de voorbereiding. Tijdens de finale op 12 september gaan de finalisten een pitch houden over hun toekomstvisie op de branche. Heb jij de VNAB Young Talent Award uitreiking al in je agenda staan?

Foto: Middelste rij rechts Willemijn Kallenberg, linksonder Mijke Grift en onderste rij derde van links Elmar Visser

Welke young professionals maken het verschil in de coassurantiemarkt? Ontdek het tijdens de VNAB Young Talent Award!
In de coassurantiemarkt wil men bewuste keuzes maken om een duurzamere en veerkrachtigere toekomst te waarborgen. Tijdens de derde editie van de VNAB Young Talent Award ontmoet je de changemakers uit deze sector. 
 
Dit is dé award voor young professionals binnen de coassurantiemarkt die met een vernieuwende aanpak indrukwekkende resultaten hebben geboekt. De uitreiking vindt op donderdag 12 september plaats in de Kunsthal in Rotterdam. Zien we je daar?

Voor young én senior professionals
De VNAB Young Talent Award is een feest voor zowel young als senior professionals uit de branche. Interesse om de finale bij te wonen? Je bent van harte welkom! Een uitgelezen kans om elkaar na de zomervakantie weer te ontmoeten, om bij te praten en om nieuwe contacten te leggen.

Op donderdag 12 september vindt de finale en award uitreiking plaats in de Kunsthal in Rotterdam. Een feest voor young én senior professionals uit de branche. Een uitgelezen kans om elkaar na de zomervakantie weer te ontmoeten, om bij te praten en om nieuwe contacten te leggen. De inschrijving voor de awarduitreiking is nog niet geopend maar zet de datum alvast in jouw agenda!
Geplaatst op 21-06-2024

< VorigeVolgende >


Share on: