Aon behaalt Diamond ranking voor advies

Ieder jaar maakt Consultancy.nl na grondig onderzoek bekend wat de beste adviesbureaus van Nederland zijn. Aon heeft dit jaar voor het vakgebied Risk & Compliance een Diamond level gekregen, de hoogst haalbare score, die nog slechts voor zeven andere bureaus was weggelegd. Ook behaalde Aon het Diamond-level voor de sector Pensioen waarbij meer dan 200 adviesbureaus zijn beoordeeld.

De ranking neemt de hele branche onder de loep en brengt de koplopers in kaart. Consultancy.nl nam meer dan 1.200 in ons land actieve adviesbureaus onder de loep en beoordeelde ze op een reeks criteria. De ranking presenteert ’s lands beste adviesbureaus in circa 40 sectoren en 40 expertisegebieden, en is daarmee de grootste benchmark in de consultancybranche.

Binnen de sector Pensioen zijn er slechts 36 bureaus erkend als leidende speler in de categorieën Bronze, Silver, Gold, Platinum en Diamond. Aon was een van de zes partijen die de hoogste ranking Diamond behaalden.
 

Sector Verzekeringen
Vergelijkbaar was het Diamond-level dat Aon haalde voor de sector Verzekeringen. Ook daar werden meer dan 200 bureaus beoordeeld, zijn 45 bedrijven erkend als leidende speler en kregen slechts vijf bureaus de hoogste score, waarvan Aon er één was. Aanvullend verdiende Aon voor de sector Financieel een Gold-level en voor mkb een Silver-level.

“Wij zijn bijzonder blij met de toekenning van de hoogst haalbare ranking, namelijk Diamond Level voor onze dienstverlening rond Risk & Compliance. We zien hierin duidelijk de waardering voor onze jarenlange investeringen in een gecombineerde aanpak van risk-, continuïteits- en crisismanagement om de resilience van organisaties te vergroten”, aldus Alex van den Doel, Managing Director Global Risk Consulting bij Aon.

Wat betekent deze ranking?
Bureaus die zijn opgenomen in de lijst hebben een reputatie weten op te bouwen als de meest vertrouwde, deskundige en invloedrijke partijen binnen hun expertisegebied. De lijst van ’s lands beste adviesbureaus is samengesteld op basis van een uitgebreide analyse van capaciteiten, waarbij scores gebaseerd zijn op de meningen van opdrachtgevers, consultants en werkzoekenden, dienstverlening, reputatie, benchmarks van analisten, awards, online voetafdruk, kennisleiderschap en meer.

 

 

Door Cindy van der Helm
Geplaatst op 25-01-2024

< VorigeVolgende >


Share on: