Connect Assuradeuren wordt onderdeel van Veldsink Groep

Het bestuur van de Coƶperatie Connect Assuradeuren U.A., directeur Cees Bennis en Veldsink Groep, hebben donderdag 22 juli de handtekening gezet onder de overeenkomst inzake de overgang van Connect Assuradeuren naar Veldsink Groep per 1 januari 2021.

In 2002 is Connect Assuradeuren door 13 kantoren, samen met Cees Bennis, opgericht als volmachtbedrijf. Inmiddels is Connect uitgegroeid tot een echte allround serviceprovider met 24 aangesloten kantoren, 38 miljoen volmachtpremie en een uitgekiend breed dienstenpalet. In het belang van de continuïteit voor de aangesloten assurantiekantoren en de medewerkers, hebben bestuur en directie gezocht naar een sterke, toekomstbestendige partner. Deze is gevonden in het familiebedrijf Veldsink Groep. 

Vanwege de specifieke dienstverlening zal Connect binnen Veldsink Groep zelfstandig verder gaan als VCN-Connect, naast serviceprovider VCN Verzekeringen en VCN Hypotheek Service.

Samen met de 38 medewerkers zal Cees Bennis de werkzaamheden in Wognum blijven voortzetten.


Familiebedrijf Veldsink Groep zet sterk in op haar zelfstandigheid en onafhankelijkheid. Met deze overname wordt het dienstenpakket van de serviceprovider weer verder uitgebreid en kan een steeds groter deel van het intermediair worden ontzorgd.

Tot de Groep behoren ook Veldsink Advies, NBG, Van Bruggen Adviesgroep en Assist Verzuim. De overname moet nog definitief worden goedgekeurd door de AFM.

Geplaatst op 26-07-2021

< VorigeVolgende >


Share on: