Chubb wil met Academy talent voor de verzekeringssector aantrekken

Chubb introduceert de Chubb Academy, een tweejarig programma waarmee het bedrijf divers nieuw talent uit heel Europa wil aantrekken voor de verzekeringssector.

Het programma richt zich op mensen die aan het begin van hun carrière staan; voor toelating is geen universitair diploma of eerdere ervaring in de verzekeringssector vereist. Vooral mensen uit sociaal-economische achterstandsgroepen worden aangemoedigd zich aan te melden.

 

Met de Chubb Academy wil Chubb de basis leggen voor een internationaal gerichte loopbaan. In eerste instantie op het gebied van schadeverzekeringen, maar met het doel om door te groeien naar een professionele functie binnen een van de onderdelen van de Chubb-organisatie. Het programma is bedoeld voor mensen met maximaal vijf jaar werkervaring die hun carrière een vliegende start willen geven of willen versnellen.

 

Kandidaten moeten naast Engels twee van de volgende talen spreken: Frans, Italiaans, Spaans, Duits of Nederlands. Ook moeten ze bereid zijn buiten hun thuisland te werken.

 

Het programma duurt 24 maanden. In die periode zullen toegelaten kandidaten 20% van hun tijd besteden aan onderwijs. De overige tijd bestaat uit training op de werkvloer. Daarnaast werken ze samen met een mentor die hen tijdens de eerste fases van professionele ontwikkeling zal begeleiden. Bovendien zullen ze zoveel mogelijk betrokken worden bij internationale of functie-overschrijvende projecten zodat ze hun netwerk kunnen uitbreiden, ook binnen het senior management.

 

Chubb Academy biedt een kans om nieuwe vaardigheden en capaciteiten te ontwikkelen, waaronder:

  • verzekeren en kennis van verzekeringsproducten;
  • klantgericht denken;
  • portefeuillebeheer;
  • volgen van marktontwikkelingen en inspelen op veranderende klantbehoeften;
  • digitale vaardigheden om op data gebaseerde beslissingen te kunnen nemen;
  • cultureel bewustzijn.

 

Sara Mitchell, Division President, Continental Europe, Middle East and North Africa bij Chubb: "Verzekeren is eerst en vooral een mensgerichte bedrijfstak. Hoewel er bij Chubb nu al volop fantastisch talent werkt, moeten we echt op zoek naar de nieuwe generatie verzekeringsprofessionals. Ik ben dan ook bijzonder blij met de lancering van de Chubb Academy. In de afgelopen jaren is de verzekeringssector aanzienlijk veranderd en verzekeraars moeten mensen aantrekken met een zo divers mogelijke achtergrond. Met de Chubb Academy willen we ervoor zorgen dat we de mensen en vaardigheden in huis houden om relevant te blijven voor onze klanten en om hun risico's te blijven begrijpen."


Geïnteresseerde kandidaten voor de Chubb Academy kunnen hier hun online aanmeldingsformulier invullen.

 

 

Geplaatst op 29-07-2021

< VorigeVolgende >


Share on: