Peter den Ouden wordt Algemeen Directeur van De Onderlingen

Algemeen Directeur van OVM De Onderlingen u.a. Corrine de Ruijter verlaat de organisatie per 1 september aanstaande en draagt het stokje van Algemeen Directeur over aan de huidige Directeur Financiën & Bedrijfsvoering van OVM De Onderlingen u.a. Peter den Ouden. Thomas Bläcker zal het directieteam versterken in de rol van Commercieel Directeur.

Peter den Ouden is vanaf 2019 verbonden aan de organisatie. Hij komt bij HDI Global SE vandaan waar hij als Manager Planning Business & Control onder andere verantwoordelijk was voor de forecast- en budgetteringsprocessen van HDI Global SE.
Thomas Bläcker was in het verleden werkzaam bij onder andere ING, Aegon Nederland en Nedasco Verzekeringen. Bij laatstgenoemde was hij onder andere verantwoordelijk voor het zelfstandig opbouwen, onderhouden en uitbouwen van de relatie met tussenpersonen, gevestigd in rayon Noord Nederland (Noord-Holland, Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Flevoland).

"Sinds de fusie in 2013 heeft De Onderlingen hard gewerkt aan een financieel gezonde organisatie. Wij kunnen dan ook met trots mededelen dat wij dit jaar over zullen gaan tot premierestitutie. De afgelopen 6 jaar heeft De Onderlingen onder leiding van Corrine de Ruijter grote stappen gemaakt op het gebied van professionalisering, wet- en regelgeving en IT. Ook de kwaliteit van de portefeuille is aanzienlijk verbeterd. Op het gebied van preventie zijn er ook grote stappen gemaakt, wat afgelopen jaar geresulteerd heeft in een lage schaderatio."
 

De Onderlingen is werkzaam op het gebied van brandverzekeringen voor particulier en bedrijf en bemiddelaar voor vraagstukken op het gebied van verzekeren, bankieren en hypotheken.

 

Geplaatst op 14-08-2020


Share on: