IAATI Presidents Award 2020 naar Gerard van Warmerdam

Gerard van Warmerdam kreeg deze maand de IAATI Presidents Award 2020 uitgereikt. Dat gebeurde tijdens de 2020 IAATI Awards Ceremony. De International Association of Auto Thief Investigators (IAATI) reikt eens per jaar een Award uit aan de partij die zich bewezen ingezet heeft voor de branche. De leden van IAATI, autospecialisten van over de hele wereld waaronder verzekeraars, advocaten, fraudecoördinatoren en schade-onderzoekers, hebben Van Warmerdam voor deze prijs voorgedragen.


Gerard is specialist op het gebied van toedrachtonderzoek naar voertuigcriminaliteit. Hij werkte van 1974 tot 1992 bij de politie en deed vanaf 1977 als rechercheur/specialist autocriminaliteit niets anders dan technisch en tactisch onderzoek in binnen- en buitenland. In 1992 maakte hij de overstap naar de verzekeringswereld door als toedrachtonderzoeker/specialist voertuigcriminaliteit technische en tactische onderzoeken naar en aan voertuigen te verrichten. Dit deed hij voor verzekeringsmaatschappijen, justitie, advocaten en financiële dienstverleners.


Gerard van Warmerdam sloot zich vorig jaar aan bij Roel Fledderus, oprichter en eigenaar van BRS Onderzoek en Advies. Dit particuliere onderzoeksbureau, dat in zowel Hierden als Zoetermeer over een fysieke locatie beschikt, is gespecialiseerd in toedracht- en fraudeonderzoeken, interne bedrijfsonderzoeken en risico-analyses met betrekking tot automotive, aansprakelijkheid, diefstal, inbraak en letsel.

Geplaatst op 14-08-2020


Share on: