123RUIT.nl groeit verder met nieuwe vestiging in Stadskanaal

123RUIT.nl heeft per 1 augustus ook een vestiging in Stadskanaal. Sinds 2009 is CareRepairs gespecialiseerd in herstel van autoschade en -stoffering. Tunnis Datema, bedrijfsleider CareRepairs: “Met een team van zes ervaren monteurs werken we dagelijks met veel plezier aan schadeherstel en stoffering van diverse soorten motorvoertuigen."

"Het repareren van autoruitschade past perfect in ons dienstenpakket. Daarom hebben we onlangs de beslissing genomen een ruitschadeherstelbedrijf over te nemen waarmee we in één klap de expertise in huis hebben. Intern gaan we tevens een aantal monteurs verder opleiden”, aldus Tunnis. “Als onderdeel van 123RUIT.nl kunnen we direct voor diverse opdrachtgevers zoals lease- en verzekeringsmaatschappijen werken. Hiernaast beschikken de deelnemers van 123RUIT.nl over enorme ervaring en we hebben al gemerkt dat ze deze graag delen. Voor ons dus een mooie gelegenheid om een vliegende start te maken met professioneel autoruitschadeherstel.” Stefan Clijnk, voorzitter van 123RUIT.nl: “Al vanaf het eerste contact was er een goede klik. De groeiplannen van CareRepairs passen goed bij onze ambitie."
 
Ondanks de gevolgen van het coronavirus blijft 123RUIT.nl groeien in zowel omzet als klantenbestand. Bij deze ontwikkelingen hoort ook uitbreiding van het netwerk en Clijnk verwacht dan ook dit jaar nog een aantal nieuwe deelnemers te mogen verwelkomen. In totaal zijn 41 vestigingen aangesloten bij 123RUIT.nl waarmee het de grootste onafhankelijke autoruitspecialist van Nederland is.
Geplaatst op 21-08-2020


Share on: