Tara Jonkheijm van Midglas naar Raetsheren

Per 1 augustus 2020 is Tara Jonkheijm (25) in dienst bij Raetsheren als Accountmanager Woningbouw en Publiek. In haar nieuwe rol wordt Tara verantwoordelijk voor relaties in het (semi-)publieke domein in de regio Zuid-West Nederland.

Tara heeft gestudeerd aan Tilburg University en daar haar Master of Science Organization Studies behaald. Een studie in zowel het economische als sociale domein waar veel inzichten worden gegeven in innovatie/development, strategic management en organizational behavior.

“Tijdens een eerdere stage heb ik kennis gemaakt met de assurantiebranche en zag ik al snel de uitdaging en afwisseling waar ik als persoon veel energie van krijg. De dynamiek, ontwikkelingen en snelle veranderingen in deze branche hebben mij er al snel van overtuigd om mijn carrière in de financiële dienstverlening te starten. Twee jaar geleden ben ik dan ook begonnen bij Midglas glasverzekeraar, waarbij ik veel kennis en ervaring heb opgedaan omtrent glasrisico’s in het publieke domein.

Aangezien ik van nature erg nieuwsgierig ben aangelegd, werd mijn aandacht steeds meer getrokken naar het totaalpakket van risico’s binnen deze sector. Een eigen portefeuille waarbinnen je als adviseur van toegevoegde waarde bent door relaties te informeren over en voor te bereiden op risico’s, waardoor zij optimaal kunnen ondernemen en/of hun publieke taken kunnen uitvoeren, is iets wat ik ambieerde.

De dienstverlening van Raetsheren is gericht op specifieke klantsegmenten en ze zijn marktleider in het (semi-) publieke domein. Een domein dat mijn inziens aan verandering onderhevig is en waarin meedenken over de toekomst daardoor des te meer wordt gewaardeerd. 'Risico’s managen, zelfverzekerd handelen en kansen benutten’ zijn elementen die Raetsheren nastreeft en die tevens nauw aansluiten bij mijn ambities. Ik ben dan ook enthousiast over het feit dat Raetsheren me de kans geeft om te groeien en mijn capaciteiten optimaal te ontwikkelen.”
Geplaatst op 21-08-2020


Share on: