Hans Groot treedt toe tot DUPI Group

Hans Groot treedt per 15 februari 2021 in dienst bij DUPI Group als Director Carrier Management. In deze rol zal hij toetreden tot het Management Team van DUPI Group en het Management Team van DUPI Underwriting Agencies.

Hans heeft meer dan dertig jaar ervaring in het verzekerings- en herverzekeringsvak. De afgelopen 11 jaar was hij werkzaam bij Aon, waarvan de laatste drie jaar in de functie van Chief Broking Officer. Ook was hij lid van Aon Risk Solutions NL Board. Daarvoor werkte hij in diverse managementfuncties bij onder andere Cunningham Lindsey Europe en Delta Lloyd Groep. 
 
Hans zal rapporteren aan Anton Cornel, Executive Director DUPI Group en Managing Director DUPI Underwriting Agencies.
 
Anton Cornel: ‘’We zijn blij dat we Hans in de DUPI familie kunnen verwelkomen. In Hans vinden wij een ervaren professional die zich fulltime met ons Carrier Management gaat bezighouden. DUPI groeit sinds 2014 hard en in 2020 schreven we meer dan €100 miljoen aan premievolume. Bovendien hebben we de ambitie om verder te groeien om zo de beste op maat gemaakte oplossingen te vinden voor onze klanten en makelaars.’’
 
De groei van DUPI’s huidige portefeuilles, de aanwas van nieuwe bedrijven in binnen- en buitenland en de uitbreiding van ons personeelsbestand zijn belangrijke dossiers die volledige aandacht verdienen. Tot nu toe werd het Carrier Management uitgevoerd door Michiel Vervliet. Met de komst van Hans als Director Carrier Mangement, zal Michiel zich volledig richten op Claims, Human Resources en Legal. Als lid van het DUPI Group Management Team zal Michiel DUPI ook vertegenwoordigen in het bestuur van CAMTT in Parijs en van DUPI Underwriting Agencies Nordics in Kopenhagen.
 
Het Management Team van DUPI Group bestaat vanaf 15 februari 2021 uit:
  • Stijn Bakkeren, Managing Director
  • Anton Cornel, Executive Director
  • Michiel Vervliet, Director Claims, Legal & HR
  • Marleen Mac-Donald, Director Finance & Operations
  • Paul Plooij, Director Risk, Compliance & IT
  • Hans Groot, Director Carrier Management
  • Rosalie Alkema, Company Secretary
Geplaatst op 12-02-2021

< VorigeVolgende >


Share on: