Maarten Kok Appraisal & Survey Consultancy activiteiten naar Sedgwick

Internationaal schade-expertisebureau Sedgwick heeft per 1 oktober het Appraisal & Survey Consultancy bedrijf van Maarten Kok overgenomen. In navolging van Sedgwick Frankrijk en Sedgwick Spanje, start Sedgwick ook in Nederland met een Appraisal & Survey team (A&S team).

Foto v.l.n.r.: Sanne Wilms, Berry Strijker, Jacques Formsma, Ralph Dauvillier, Maarten Kok, Marc Tilro. Photo credit: Paul Kampman.

De nieuwe afdeling focust zich op appraisals bij private clients (‘(ultra) high net worth individuals’), in opdracht van gespecialiseerde (inter-)nationale niche verzekeraars. 

De appraisal dient in eerste instantie gezien te worden als een aanvullend serviceproduct voor een verzekerde, waarbij de verzekerde rubrieken, het controleren van de verzekerde bedragen en het geven van adviezen op het gebied van onder andere collectiebeheer en beveiliging een rol spelen. Taxaties zullen de appraisers van Sedgwick niet verrichten, gelet op mogelijke belangenverstrengeling.

Onder aanvoering van special risks-expert Sanne Wilms, die meer dan 13 jaar ervaring heeft met de specifieke doelgroep en de eisen en wensen van de betrokken niche verzekeraars als geen ander kent, wordt een divers en getraind team van vijf appraisers ingezet om een dekkend netwerk te kunnen bieden in Nederland en België.

Diverse disciplines, waaronder bouwkundige expertise en kunst- en inboedelexpertise zijn binnen dit team ruimschoots vertegenwoordigd en complementair aanwezig. Binnen de samenwerking met Sedgwick blijft Maarten Kok ten minste tot 1 juli 2021 ten volste verbonden aan de nieuwe afdeling.

Sanne Wilms: “Wij zijn verheugd met het partnership dat wij gesloten hebben met Maarten en wij zien de nieuwe Appraisal & Survey activiteiten als welkome aanvulling op en versterking van de reeds vele jaren bestaande special risks-expertise binnen Sedgwick.”

Geplaatst op 08-10-2020

< VorigeVolgende >


Share on: