Voogd & Voogd overhandigt ondanks corona donatie aan het PMC

Jaarlijks organiseert Voogd & Voogd het charity golftoernooi PMC Voogd Open. De opbrengst hiervan komt volledig ten goede aan onderzoek naar en de behandeling van kinderkanker.

Ondanks de coronacrisis, met als gevolg hiervan een gecanceld golftoernooi, heeft CEO Michael de Nijs op 17 september een donatie van 70.000 euro overhandigd aan het Prinses Máxima Centrum. De donatie werd in ontvangst genomen door Bas de Voogd, Voorzitter van de PMC Foundation en Gertjan Kaspers, Kinderoncoloog en Directeur Academy & Outreach aan het Prinses Máxima Centrum.

Ruim 1 miljoen euro gedoneerd
Dankzij voorgaande twaalf edities van het PMC Voogd Open werd er samen met verzekeraars, adviseurs en andere relaties al ruim 1 miljoen euro gedoneerd. Dit geld wordt ingezet voor voorzieningen voor kinderen met kanker, maar ook voor opleidingsvoorzieningen voor artsen.
 
Annulering PMC Voogd Open
Michael de Nijs, CEO: “17 september hoorde in het teken te staan van een gezellig en sportief PMC Voogd Open. Vanwege de coronabeperkingen hebben we het charity golftoernooi dit jaar voor het eerst sinds de oprichting moeten annuleren. Een beslissing die we met pijn in ons hart hebben genomen, maar de gezondheid van onze gasten en medewerkers staat voorop.Afgelopen periode is voor iedereen meer dan ooit duidelijk geworden hoe belangrijk en kwetsbaar een goede gezondheid is.”
 
Fellow Kinderoncologie
Desondanks is de behoefte aan specialistische zorg voor kinderen met kanker ook in deze tijd onverminderd groot. Hoewel het golftoernooi is afgelast, laat de Voogd & Voogd Group het Prinses Máxima Centrum niet in de steek. Samen met de gulle giften van diverse relaties heeft Michael de Nijs het mooie bedrag van € 70.000,- uit kunnen reiken aan de Voorzitter van de PMC Foundation Bas de Voogd en Kinderoncoloog en Directeur Academy & Outreach Gertjan Kaspers. Deze bijdrage zal ingezet worden voor een Fellowship Kinderoncologie, waarover meer te lezen is op www.voogdopen.com.
Geplaatst op 17-09-2020

< VorigeVolgende >


Share on: