Nieuwe medewerkers voor DUPI Underwriting Agencies

Op 1 augustus zijn Ad Boekraad en Bert Scheper bij DUPI in dienst getreden. Per 1 oktober zullen Koen van der Grond en Jamilie Chehin toetreden tot het team van DUPI en per 1 november sluit Margriet de Jong aan als Senior Underwriter Liability/Financial Lines.

Foto: Bert Scheper

In een eerder bericht is al bekendgemaakt dat Ad Boekraad per 1 augustus als Underwriting Director Property & Casualty voor DUPI Underwriting Agencies is gaan werken. Op 1 augustus trad tevens Bert Scheper (53) in dienst bij DUPI Underwriting Agencies als Underwriting Director Charterers' Liability/P&I. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de Business Units Charterers' Liability van DUPI, Specialist P&I en EURO P&I.

Na eerder bij RaetsMarine en MS Amlin te hebben gewerkt, brengt Bert meer dan 30 jaar ervaring in de verzekeringsbranche mee in diverse professionele en senior managementfuncties. Als Underwriting Director en Global Product Group Leader P&I bij RaetsMarine, later MS Amlin, was Bert verantwoordelijk voor de P&I portefeuille. Daarvoor werkte hij bij Fortis Corporate Insurance in verschillende functies, laatstelijk als Underwriting Manager Hull. Sinds november 2018 werkte Bert als onafhankelijk Management Consultant, in welke hoedanigheid hij ook DUPI adviseerde. 
 
Per 1 oktober wordt de Underwriting Authority van DUPI van Baloise Insurance nv verder uitgebreid met Charterers' Liability en Specialist P&I met een capaciteit van 25 miljoen euro. DUPI is enthousiast over deze uitbreiding van de strategische samenwerking met Baloise, een blijk van vertrouwen en engagement op lange termijn! Voor meer dan 25 miljoen euro blijft DUPI haar Lloyd's Charterers' Liability/P&I capaciteit aanbieden tot USD 500 miljoen. Onder het gevestigde merk EURO P&I vertegenwoordigt DUPI Underwriting Agencies al sinds 2012 de Shipowners' Club als hun Underwriting Agent voor binnenvaartrisico's in heel Europa. Met een capaciteit tot USD 1 miljard is EURO P&I één van de leiders in deze markt.
 
Per 1 oktober treedt Koen van der Grond (61) toe tot DUPI Underwriting Agencies als Program Manager. Eén van de eerste spannende projecten waar Koen aan gaat werken is de ontwikkeling van een DUPI Motortruck portfolio. DUPI is één van de toonaangevende verzekeraars in de Nederlandse logistieke sector en biedt onze makelaars en klanten oplossingen voor hun professional, freight forwarders & logistic liabilities. Een logische volgende stap is de uitbreiding van deze service propositie met (1e partij en 3e partij) Motortruck. We blijven voortdurend 360 graden oplossingen aanbieden aan onze klanten!
    
Van 2013 tot 2015 werkte Koen als Managing Director Dutch Marine Insurance voor DUPI. Koen is afkomstig van TVM, waar hij werkte als Claims Manager Logistics. Daarvoor werkte hij in diverse managementfuncties voor HDI, Delta Lloyd, a.s.r. en ABN AMRO Verzekeringen. 
 
Ad, Bert en Koen rapporteren aan Anton Cornel, Managing Director DUPI Underwriting Agencies. 
 
Per 1 oktober treedt Jamilie Chehin (48) toe tot DUPI Underwriting Agencies als Underwriter Property. 
Jamilie komt bij DUPI werken vanuit Nationale Nederlanden/Delta Lloyd, waar zij in een vergelijkbare rol werkt Jamilie brengt meer dan 18 jaar ervaring in de verzekeringsbranche met zich mee. 
 
Per 1 november treedt Margriet de Jong (49) toe tot DUPI Underwriting Agencies als Senior Underwriter Liability/Financial Lines. Haar belangrijkste focus zal liggen op de verdere ontwikkeling van de Financial Lines-portefeuille. Margriet komt bij DUPI werken vanuit StarStone Insurance waar ze werkt als Senior Underwriter Financial Lines. Voorheen werkte zij bij Delta Lloyd, HDI, Nassau Verzekering Maatschappij, Marsh en Willis Nederland. Ze brengt meer dan 20 jaar ervaring in de verzekeringsbranche met zich mee.
 
Jamilie en Margriet zullen rapporteren aan Ad Boekraad, Underwriting Director Property & Casualty. 
 
Geplaatst op 22-08-2020


Share on: