Jacqueline Bolijn naar Kröller Boom Assurantiën

Over twee weken start Jacqueline Bolijn als Manager Corporate Risk bij Kröller Boom Assurantiën. Jacqueline is tot 1 september werkzaam bij Nationale-Nederlanden waar zij als Underwriting Manager Property verantwoordelijk is voor het resultaat Property van de co-assurantie afdeling.

Jacqueline begon haar carrière als studente HEAO bij een verzekeraar, haalde haar assurantiediploma’s, volgde een post-HBO opleiding Bedrijfskunde en voltooide haar master Verzekeringskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Ze studeerde af op het onderwerp Beloningstransparantie in de coassurantiemarkt. Haar vorige werkgevers bevonden zich aan zowel verzekeraars- als makelaarskant. Rode draad in haar carrière is property en co-assurantie. Zij bekleedt diverse nevenfuncties, waaronder het penningmeesterschap van de Amsterdamse Beurs Brand Sociëteit (a.b.b.s.) en lidmaatschap van de Technische Commissie Brand van de VNAB.

 

Bij Kröller Boom wordt Jacqueline verantwoordelijk voor de corporate risk-activiteiten en zal ze een team van acht man aansturen.

 

Foto: Cindy van der Helm
Geplaatst op 14-08-2020

< VorigeVolgende >


Share on: