Geslaagde zomerbarbecue McLarens Nederland

Afgelopen woensdag vond de 10e editie van de jaarlijkse zomerbarbecue van McLarens Nederland plaats. Ruim 200 gasten waren naar een zonovergoten Buitenplaats Kameryck afgereisd voor een gezellig en informeel samenzijn.

Rond vier uur stroomden de gasten binnen. Het was een mooi moment om ook McLarens collega’s uit de UK, Frankrijk en België de hand te schudden. Deejay Jerome en Radboud Wanders zorgden die middag en avond voor de muzikale en artistieke afwisseling, wat voor een gezellige en ongedwongen sfeer zorgde.

Vlak voor het buffet werd geopend sprak Gerrit Taal, algemeen directeur van McLarens Nederland, traditiegetrouw de aanwezigen toe. In zijn speech sprak hij zijn waardering uit richting de klanten voor de samenwerking en hij lichtte de ingezette lijn met een jonger team toe. Het was, net als de vorige edities, wederom een zonovergoten dag. Alle reden om de traditie van een zomerbarbecue voort te zetten. Hij eindigde met de wens een ieder volgend jaar weer te zien in de hoop dat de weergoden McLarens dan wederom goedgezind zijn. “Dank aan iedereen die aanwezig was én aan allen die meegewerkt hebben om er weer een onvergetelijke avond van te maken.”
 
Door Cindy van der Helm
Geplaatst op 28-06-2024

< VorigeVolgende >


Share on: