Laat ons helpen om jouw carrière weer een stap verder te brengen!

OSR kent de personenschadebranche als geen ander. Wij weten exact wat een letselschadeprofessional aan kennis en kunde nodig heeft om succesvol te kunnen zijn. OSR heeft altijd een opleiding klaarstaan die precies aansluit op jouw onderwijsbehoefte.

Leer van de besten
OSR werkt samen met de beste docenten en trainers uit de personenschadepraktijk, die stuk voor stuk kunnen bogen op jarenlange ervaring in de branche. Zij weten als geen ander wat een personenschadeprofessional moet weten en kunnen om succesvol te zijn. Voor welke opleiding je ook kiest, je gaat gegarandeerd naar huis met een schat aan nieuwe kennis en (nog) betere vaardigheden.

Ons aanbod
OSR heeft een groot aanbod aan basis- en verdiepingscursussen en trainingen voor de personenschade-expert. Let op: Onze cursussen zijn populair, dus wacht niet te lang met inschrijven als je nog dit jaar een cursus wilt volgen.

Verdiepingscursus personenschade: berekening verlies arbeidsvermogen – 8 november - startgarantie
Wat staat je te doen als je het verlies arbeidsvermogen moet vaststellen? Dat leer je in deze cursus. In twee lesdagen komen alle factoren die van belang zijn voor een netto inkomen langs. Van het verzamelen van gegevens, het maken van een reservering of begroting, tot het formuleren van uitgangspunten en scenario’s. Na afloop weet je precies hoe je rekenrapporten moet interpreteren en hoe je toekomstschade vast kan stellen. 

Online cursus letselschade bij zelfstandigen – 12 november
Letselzaken van zelfstandigen zijn wezenlijk anders dan die van ‘gewone’ werknemers. Ook neemt het aantal zaken nog steeds toe. Waar moet je allemaal rekening mee houden als je een letselschade bij een zelfstandige moet beoordelen? Hoe bereken je bijvoorbeeld gederfde winst? En hoe bepaal je inkomensverlies? Tijdens deze cursus behandelen onze docenten de theorie, maar gaan ook uitgebreid in op voorbeelden uit de praktijk. Breng zelf een casus in en profiteer van de persoonlijke tips & tricks van de trainer.

Actualiteitencursus personenschade – 3 december – startgarantie 
Het afhandelen van personenschadezaken is jouw werk. Maar je wilt natuurlijk wel jouw kennis up-to-date houden. Schrijf je dan in voor deze actualiteitencursus. In slechts twee uur praten onze docenten je helemaal bij over actuele thema’s en recente jurisprudentie. Altijd op het programma staan de belangrijkste arresten van de Hoge Raad en hoe je deze kan toepassen in jouw zaken. Zo ga je straks gewapend met nog meer kennis en persoonlijke adviezen weer aan het werk.

Opleiding branche personenschade – start in overleg
Start wanneer het jou uitkomt met deze meest complete opleiding uit ons onderwijsaanbod! Deze opleiding bestaat uit de pijlers kennis, vaardigheden en externe deskundigheid. Deze zijn op hun beurt weer opgedeeld in e-learning modules, verdiepingscursussen en trainingen. Je bepaalt zelf hoe snel je wilt studeren. Na het voltooien van deze opleiding voldoe je aan de vaktechnische opleidingseisen om je in te schrijven bij het NIVRE als Register Expert Personenschade. Schrijf je snel in en start nog dit jaar met jouw opleiding. 
 

Schrijf je nu in voor een OSR-opleiding en geef jouw carrière een boost! 


Geplaatst op 07-10-2024

< VorigeVolgende >


Share on: