VMD Koster verzekeringen viert 95-jarig bestaan

VMD Koster verzekeringen viert dit jaar een bijzondere mijlpaal: het 95-jarig bestaan. Sinds de oprichting in 1929 staat het bedrijf bekend om het voorkomen van vervelende verrassingen voor klanten, en deze mijlpaal is dan ook groots gevierd.

Afgelopen weekend werden de medewerkers in het zonnetje gezet met een verrassend en feestelijk weekend in IJmuiden en Haarlem. Dit evenement, georganiseerd door de collega’s in samenwerking met PBN, stond volledig in het teken van teamspirit en sportieve activiteiten. Het was een geweldige gelegenheid om samen te genieten van deze bijzondere gelegenheid en om het teamgevoel te versterken.

De afgelopen jaren heeft VMD Koster significante stappen gezet, waaronder de opening van een vestiging in Rotterdam en de succesvolle samenwerking met Millenaar Adviesgroep B.V. Dit alles getuigt van groei en ontwikkeling. Het was fantastisch om te zien hoe de medewerkers, zowel langlopende als nieuwe collega’s, zich samen als een hecht team presenteerden.

VMD Koster blijft zich inzetten voor het hoofddoel: het persoonlijk adviseren van klanten over risicomanagement, vitaliteit, verzekeringen en pensioenen. Met trots wordt teruggekeken op de afgelopen 95 jaar, en er is vol enthousiasme uitgekeken naar de toekomst.

Geplaatst op 15-10-2024

< VorigeVolgende >


Share on: