FERMA 50 jaar: WIJ advocaten feliciteert FERMA met deze geweldige mijlpaal!

WIJ advocaten is een boutique advocatenkantoor gespecialiseerd in het brede verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht. FERMA is al sinds onze start in 2011 erg belangrijk voor ons. FERMA biedt een unieke inkijk in de uitdagingen van Europese risk managers, wat ons beter in staat stelt onze cliënten te adviseren over de problemen waar zij in het dagelijkse verzekeringsleven mee te maken hebben.

Vooral het FERMA Forum is voor ons al jaren een belangrijk moment om risk managers, cliënten en andere stakeholders in de verzekeringswereld uit heel Europa te ontmoeten. Maastricht, Venetië, Monaco, Berlijn, Kopenhagen waren stuk voor stuk geweldige congressen. 

Voor ons als kantoor was vooral Venetië heel speciaal, omdat wij toen mede ter gelegenheid van ons vijfjarige met bijna het hele kantoor zijn afgereisd. Drie dagen vormden de smalle Venetiaanse straatjes een prachtig decor voor dit feestelijke moment. Van een diner in een palazzo naar een DJ-set in een museum, waar de beats vanaf de balustrade neerdalen. Een enkel feestje missen we helaas, want Venetië is een doolhof en de communicatie met de Italiaanse kapiteins van taxiboten leidt soms tot hilarische resultaten. Maar de ervaringen en de contacten met oude en nieuwe risk vrienden zijn onbetaalbaar. 

Fast forward naar het heden, FERMA in Madrid. WIJ is gegroeid en onze FERMA-delegatie is wat bescheidener, maar we kijken nog steeds met evenveel enthousiasme uit naar dit evenement. 
Geplaatst op 18-10-2024

< VorigeVolgende >


Share on: