Winnaar van derde editie verkiezing Nationale-Nederlanden bekendgemaakt

Tijdens de derde editie van de verkiezing ’Meest inspirerende adviseur van Nederland 2024’ is Michiel Minneboo van Hyppe uit Blaricum door de vakjury tot winnaar uitgeroepen. Op HypoVak ontving hij de award uit handen van Sitske Mauritsz, Directeur Hypotheken bij Nationale-Nederlanden Bank.


Oordeel van de vakjury
Het thema van de verkiezing is de verbreding van hypotheekadviseur naar duurzaam financieel woonadviseur. Aandacht voor woningverduurzaming is een belangrijk onderdeel bij de beoordeling van de inzendingen. Hans Buursink, Domein Lead Hypotheken Nationale-Nederlanden: “Michiel Minneboo viel op door zijn toewijding om klanten te helpen bij het verduurzamen van hun woning. Daarnaast durft hij te kiezen voor een innovatieve werkwijze en daagt hij zijn klanten uit om anders te denken.” De vakjury was onder de indruk van zijn praktische aanpak, die een inspiratiebron kan zijn voor andere adviseurs. De jury bestond dit jaar uit hoofdredacteur InFinance Alex Klein, Arjen Bijlsma van NHG, Sitske Mauritsz en Hans Buursink namens Nationale-Nederlanden Bank.

Sitske Mauritsz, Directeur Hypotheken bij Nationale-Nederlanden Bank. “Michiel is een inspiratiebron voor zijn collega-adviseurs en laat zien dat je door een brede kijk en een innovatieve aanpak het verschil kunt maken voor je klanten.”

Verduurzamen van de woningmarkt
Sitske Mauritsz benadrukt: “Nationale-Nederlanden Bank wil adviseurs ondersteunen bij de transitie van hypotheekadviseur naar duurzaam financieel woonadviseur. Daarom organiseren wij jaarlijks de verkiezing ‘Meest inspirerende adviseur van Nederland’. Hiermee bieden we een podium aan mooie initiatieven die een belangrijke bijdrage leveren aan de verduurzaming van de woningmarkt in Nederland.”

Inspiratieposcasts door adviseurs voor adviseurs
Dit jaar zijn uit alle inzendingen vijf adviseurs genomineerd voor de titel. Zij mochten ieder een professionele podcast opnemen, waarin ze vertellen hoe zij in een veranderende woningmarkt hun dienstverlening verbreden en wat hun aanpak daarbij is. Ook delen ze welke uitdagingen ze tegenkomen en hoe ze die oplossen. Hun verhalen zijn bedoeld om andere adviseurs te inspireren, zodat die (extra) handvatten krijgen om ook hun klanten breder te helpen. En, niet onbelangrijk, om zelf ook klaar zijn voor de toekomst. De podcastverhalen zijn te beluisteren op nn.nl/inspiratieverhalen.

 

Geplaatst op 11-10-2024

< VorigeVolgende >


Share on: