De Bureaus 12 weken lang te zien bij RTL Z

Vanaf 9 oktober is de Bureaus gedurende 12 weken te zien bij het RTL Z-programma ‘Doe maar Duurzaam’, dat iedere zaterdagmiddag wordt uitgezonden. In het programma geeft Francie Peters, Directeur bij de Bureaus, uitleg over een breed scala aan onderwerpen die zich voordoen in de letselschadebranche.

Francie Peters: "Wij krijgen veel positieve reacties op onze filmpjes die niet alleen via het tv-programma, maar vooral ook online heel goed bekeken worden. Het is daarbij de uitdaging om kort en krachtig voor het voetlicht te brengen waar de Bureaus voor staat."

Het is niet voor het eerst dat de Bureaus in het programma verschijnt; zo is al eerder een flink aantal uitzendingen geweest waarin uitleg werd gegeven over het letselschadeproces in het algemeen en de visie van de Bureaus daarop in het bijzonder. Deze voorgaande uitzendingen zijn terug te vinden op het YouTube-account van de Bureaus, dat ook via de website van de Bureaus te benaderen valt.

Vanaf zaterdag 9 oktober om 17.30 uur is de Bureaus twaalf weken lang te zien op RTL Z. Herhalingen van ‘Doe maar Duurzaam’ zijn te zien op zondag om 16.30 uur en op maandagochtend om 07.30 uur.
Geplaatst op 07-10-2021

< VorigeVolgende >


Share on: