Michiel Ebeling Koning Underwriting Director bij DUPI

Per 1 september verwelkomt DUPI Underwriting Agencie Michiel Ebeling Koning op de afdeling CAR/Engineering waar hij als Underwriting Director voor DUPI CAR/Engineering Benelux aan de slag gaat. Met bijna 30 jaar ervaring in de verzekeringsbranche brengt Michiel een schat aan kennis en expertise mee, met name op het gebied van bouwverzekeringen en accountmanagement.

Michiel heeft bijna 18 jaar bij broker Aon gewerkt, waarvan de laatste 10 jaar als Industry Director Construction en lid van het management team. Daarvoor bekleedde hij verschillende managementfuncties in accountmanagement. Hij is afgestudeerd in Economie en Verzekeringswetenschappen en heeft zowel een bachelor- als masterdiploma van de Universiteit van Amsterdam.

Erwin Henkes (Deputy Chief Commercial Officer DUPI): "We zijn erg blij dat Michiel voor DUPI heeft gekozen. Zijn uitgebreide ervaring en strategische inzichten maken hem de ideale leider om ons CAR/Engineering team verder te versterken en uit te breiden. Met zijn komst zetten we een belangrijke stap in de verdere ontwikkeling van ons portfolio, zowel nationaal als internationaal. Hierdoor kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn met daadkrachtige en innovatieve oplossingen, nu en in de toekomst." 

Michiel Ebeling Koning: "Na jarenlang met veel plezier als verzekeringsmakelaar te hebben gewerkt, ben ik enthousiast om deze nieuwe uitdaging aan te gaan. DUPI is een bedrijf met een creatieve en dynamische vibe, iets wat je niet vaak ziet in onze branche. De open en authentieke cultuur, waar verantwoordelijkheid nemen en resultaten behalen centraal staan, spreekt mij erg aan. Ik kijk ernaar uit om bij te dragen aan de verdere groei en versterking van het CAR/Engineering team en om samen met mijn nieuwe collega's succesvolle resultaten te behalen."
Geplaatst op 02-08-2024

< VorigeVolgende >


Share on: