Alwin Driessen gepromoveerd tot Associate bij Troostwijk

Troostwijk promoveert Alwin Driessen tot Associate binnen het bedrijf. Met deze stap erkent Troostwijk de uitzonderlijke bijdragen en toewijding van Driessen aan het bedrijf; Dit in het bijzonder op het gebied van het verder uitbouwen van de praktijk van vastgoed-, bedrijfswaarderingen en zijn bijdrage bij de implementatie van DuPa 2.0.

Alwin Driessen Alwin is taxateur sinds 2001 en heeft zich in het afgelopen decennium ontwikkeld tot specialist in exploitatie gebonden vastgoed, complexe bedrijfswaarderingen, renewables en herontwikkelingen. Hiervoor heeft hij in 2020 de opleiding Business Valuation afgerond op Nyenrode. Sinds de zomer van 2023 is Alwin lid van het vakgroep bestuur NVM Business en behartigd hier de portefeuille taxeren.

Jordy Kleemans, Directeur Taxaties & Advies bij Troostwijk: "We zijn zeer verheugd om Alwin te zien doorgroeien naar de rol van Associate binnen ons team. Zijn uitgebreide ervaring en expertise zijn van onschatbare waarde voor ons bedrijf en onze klanten. Alwin heeft de laatste periode o.a. door de implementatie van DuPa 2.0 en vele bijzondere taxaties waaronder tankstations, voetbalstadions, etc. laten zien niet alleen een kundige taxateur te zijn, maar ook het vakgebied naar een hoger niveau te tillen. We kijken ernaar uit om samen met hem onze dienstverlening naar een nog hoger niveau te tillen."


Met de promotie van Driessen zet Troostwijk een volgende stap in haar verdere strategische groei en ontwikkeling als allround taxateur en adviseur van vastgoed, inventarissen en bedrijven. Achtergrondinformatie Troostwijk Troostwijk bestaat sinds 1930 en is marktleider in Nederland, België en Italië. Onze dienstverlening bestaat uit risicobeoordelingen, waarderingen, schaderegelingen, opleidingen en research. Dit is uniek in de wereld waarin wij actief zijn. Met ruim 90 jaar kunnen we gerust spreken over een schat aan ervaring. Ervaring in de meest brede zin van het woord. We zijn actief in alle branches en sectoren. We werken voor de overheid, semioverheid en ngo’s. Voor de kleine zelfstandige ondernemer, middelgrote en grote ondernemingen.

Iedereen in staat stellen om met een zeker gevoel te ondernemen, dat is ons doel. Het doel van 300 gedreven professionals in binnen- en buitenland. Extra zekerheid bieden we sinds 2002 ook in de vorm van kwartaal- en jaarindexen. Deze indexen zijn inmiddels een begrip inde markt. Kortom, we doen er alles aan om onze klanten het zekere voor het onzekere te bieden.

Geplaatst op 13-08-2024

< VorigeVolgende >


Share on: