Nieuwe speler Impact Expertise groeit

Impact Expertise is sinds december 2023 een nieuwe naam in de (contra-)expertise branche, een opvolging van de eenmanszaak Voorwalt Expertise. Per 1 augustus is het kantoor uitgebreid met de komst van Jerry Kramer.

Na 3 jaar als freelancer bij HLPC Expertise te hebben gewerkt en daar een meer dan leerzame, dankbare en fantastische periode te hebben gehad, was het tijd de vleugels uit te spreiden en verder te gaan als onafhankelijk zelfstandig bedrijf.
 
De bedrijfsnaam Impact Expertise is gekozen omdat schade, linksom of rechtsom, altijd een impact heeft. Wij zetten ons voor de volle 100% in om dit impact voor gedupeerden zo beperkt mogelijk te houden en hen te begeleiden in de afwikkeling van een schade.
 
Door het verkregen vertrouwen van opdrachtgevers, de continue en groeiende instroom van opdrachten en het verstevigen van het relatienetwerk, kon het niet uitblijven de organisatie uit te breiden.’ aldus Jack Voorwalt.
 
Met ingang van 1 augustus jl. is het team van Impact Expertise versterkt met de komst van Jerry Kramer. Jerry heeft ruim 4 jaar bij DEKRA Claims & Expertise gewerkt als planner brand Project. Jerry zal in rol van officemanager verantwoordelijk zijn voor de backoffice van Impact Expertise.
 
“Mijn doel is om de communicatie met de schade-expert van de verzekeraar, verzekerde(n), gedupeerden maar ook de assurantietussenpersoon en andere partijen in goede banen te laten verlopen. Communicatie en samenwerken zijn dan ook woorden welke mij op het lijf geschreven zijn.” aldus Jerry Kramer.
 
Iedere schade heeft een impact op verzekerden en hun omgeving. De juiste bijstand met heldere communicatie en transparantie zijn sleutelwoorden welke binnen Impact Expertise centraal staan.
 
Met het hele team kijken wij uit naar fijne samenwerkingen binnen de schadebranche met expertisebureaus, verzekeraars, herstelpartners en gelieerde bedrijven. 
Geplaatst op 16-08-2024

< VorigeVolgende >


Share on: