Markel versterkt aansprakelijkheidsafdeling met Michel van der Wallen

Markel kondigt de uitbreiding van haar aansprakelijkheidsafdeling aan met de komst van Michel van der Wallen als Manager AVB Beurs. Met ingang van 1 juli 2024 is Michel het team gaan versterken en gaat sturing geven aan het AVB Beurs team en bijdragen aan de verdere ontwikkeling van producten en diensten op de aansprakelijkheidsmarkt.

Michel brengt een schat aan ervaring met zich mee, met maar liefst 26 jaar in de verzekeringsbranche bij zowel verzekeraars als makelaars. Zijn kennis van de markt, producten en zijn uitstekende netwerk zullen een aanzienlijke bijdrage leveren aan de groei en ontwikkeling van de AVB Beurs afdeling.

In zijn nieuwe rol is Michel verantwoordelijk voor het uitbreiden van het productaanbod en het versterken van de positie als nicheverzekeraar. Hij zal rapporteren aan Gerben van Dijk, Head of General Liability van Markel in Nederland.

"Wij zijn verheugd dat Michel ons bedrijf komt versterken," aldus Gerben van Dijk. "Zijn uitgebreide ervaring en kennis zullen van waarde zijn voor ons team en onze klanten. We wensen hem veel succes en plezier in zijn nieuwe functie."

Michel heeft eerder gewerkt bij gerenommeerde bedrijven zoals VLC & Partners, AIG en Chartis, waar hij zijn sporen heeft verdiend in diverse functies.

Geplaatst op 02-08-2024

< VorigeVolgende >


Share on: