Jouke Smits en Dirk Walinga naar Q-Consult Insurance

Per 11 oktober treedt Jouke Smits toe tot het team van Q-Consult Insurance. In diezelfde maand zal Dirk Walinga zich ook aansluiten bij het adviesbureau.

Foto: Jouke Smits

Adviesbureau Q-Consult Insurance groeit gestaag in omzet en aantal medewerkers. Naast de vertrouwde gezichten van Maruja Dûermeijer, Dennis van Es, Bianca Dorré, Machiel Goudswaard en Arjan Loonstra, start op 11 oktober Jouke Smits als adviseur bij het bedrijfskundige adviesbureau. Hij is afkomstig van Eiffel en heeft meerdere opdrachten gedaan bij zakelijke dienstverleners. 

Arjan Loonstra: "We zijn heel trots en blij met de komst van Jouke. Ons team werkt al jarenlang samen en dan is het best een uitdaging om iemand te vinden die goed bij onze bedrijfscultuur past. Jouke voegt nieuwe talenten en kwaliteiten toe aan het team. En hij is net als wij gedreven en gericht op ontwikkelen met plezier en humor. En het prettige is dat hij met zijn achtergrond direct van waarde is voor onze klanten. Jouke gaat zich richten op onze tevredenheidsonderzoek projecten, data analytics, kwaliteitssystemen en auditing."

Q-Consult Insurance is al bijna 20 jaar actief in de letselschadebranche. Het bureau is bekend van auditing voor het Nationaal Keurmerk Letselschade, onderzoek in samenwerking met Universiteiten en voert diverse advies- en interim opdrachten uit. "De laatste jaren hebben wij ons multidisciplinair ontwikkeld. We lichten bijvoorbeeld schadeportefeuilles door op kwaliteit maar ook op reserveringen. Door de samenwerking met Lex Stegerhoek hebben we die discipline verder uitgebouwd.  
In oktober zal ook Dirk Walinga zich aansluiten bij ons bureau, zodat we nog meer inhoudelijke kennis kunnen betrekken in onze opdrachten."

Dirk Walinga is afkomstig van InShared en Achmea. "Een hele gepassioneerde letselschade specialist die qua visie en karakter heel goed bij Q-Consult Insurance past. Hij is iemand die sterk vanuit het slachtoffer denkt en daardoor aan alle kanten van de branche kan werken. Wij zien het als een compliment dat hij met ons wil samenwerken," aldus Arjan Loonstra. Dirk gaat zich voornamelijk toeleggen op dossieronderzoek in audits en de doorlichting van schadeportefeuilles op kwaliteit, reserveringen en voorzieningen.


 
Geplaatst op 01-09-2021

< VorigeVolgende >


Share on: