Stefanie Demetriades per 1 oktober naar Injuriam Expertise

Per 1 oktober 2021 wordt het team van Injuriam Expertise uitgebreid met Stefanie Demetriades. Zij wordt binnen het bureau de zesde Senior Expert Personenschade.

Stefanie is NIVRE-re en heeft ervaring in alle facetten van de letselschaderegeling. Na de afronding van haar rechtenstudie aan de Universiteit Leiden in 2015 is ze gestart als juridisch medewerker bij Asselberg & Klinkhamer Advocaten. Na deze eerste kennismaking met het vak zette zij haar vervolgstap in de functie van letselschadejurist bij Korevaar van Dijk Letselschade, wat in mei 2016 veranderde in Flyct.

Vervolgens heeft Injuriam Expertise Stefanie als (oud-)collega vanaf begin 2018 meegemaakt als - getalenteerde - Expert Personenschade bij GRM-Expertises, waarbij zij als breed inzetbare deskundige verder kon groeien aan de verzekeraarszijde. Het bureau weet dus wat ze binnenhalen en ze zijn ronduit verheugd dat Stefanie voor haar verdere ontwikkeling kiest voor Injuriam Expertise.
 
Stefanie vindt het belangrijk om op een goede manier met haar vak bezig te zijn, waarbij respect voor de benadeelde in combinatie met de belangen van alle partijen in de schaderegeling hoog in het vaandel staan. Dit sluit naadloos aan bij de visie van Injuriam Expertise. "Door haar kennis, ervaring en persoonlijkheid zijn wij ervan overtuigd dat we in Stefanie een uitstekende match hebben gevonden!"
 
Vanaf 1 oktober 2021 gaat zij vol enthousiasme aan de slag voor Injuriam Expertise. Stefanie woont in de omgeving van Breda en zal met name worden ingezet in Brabant en de Rijnmondregio.
 

 
Geplaatst op 02-09-2021

< VorigeVolgende >


Share on: