Willis Towers Watson benoemt Angel Hoover als Head of Benelux

Willis Towers Watson (NASDAQ:WLTW), de wereldwijd opererende consultant, broker en solutions provider, kondigt twee senior leadership veranderingen aan. Angel Hoover is de nieuwe Head of Benelux, en Joris Wonders is Head of Talent and Rewards (T&R) voor West-Europa.

Foto: Angel Hoover

Hoover is gevestigd in Amstelveen en begint met onmiddellijke ingang aan haar nieuwe functie, onder voorbehoud van goedkeuring door de toezichthouder. Haar focus ligt op het implementeren van de strategische visie van het bedrijf en het verder verhogen van de klanttevredenheid in de Benelux.
 
Hoover trad 12 jaar geleden in dienst bij Willis Towers Watson en heeft een aantal leidinggevende functies gehad in zowel haar geboorteland de Verenigde Staten als in de regio West-Europa. Ze is sinds vijf jaar gevestigd in Amstelveen en heeft een goed begrip van de Nederlandse markt, opgedaan in haar vorige rollen als Head of T&R voor Benelux en Head of Talent Advisory, Data and Software voor West-Europa. Haar meest recente rol was Head of T&R voor West-Europa.

Joris Wonders is vandaag benoemd als Head of T&R voor West-Europa, een rol waar hij eerder samen met Hoover invulling aan gaf. Wonders heeft een aantal leidinggevende rollen bekleed voor T&R, waaronder Rewards Line of Business Leader voor West-Europa en EMEA Practice Leader for Rewards. Hij heeft de Nederlandse nationaliteit en heeft voor Willis Towers Watson in verschillende rollen in Frankrijk, Duitsland en het VK gewerkt.
 
Anne Pullum, Head of West-Europa, Willis Towers Watson: “Dit zijn twee belangrijke benoemingen van toegewijde leiders die ons blijvend succes in de regio zullen helpen versterken. De Benelux-landen hebben een solide groeipotentieel voor ons brede scala aan klantoplossingen, vooral voor grote en complexe multinationals. We zijn verheugd dat Angel onze strategie in deze markten zal leiden."
 
Marco Boschetti, Head of Human Capital and Benefits (HCB) voor het VK en West-Europa, Willis Towers Watson, zegt hierover: “Onze Talent and Rewards-activiteiten hebben de afgelopen jaren een sterk groeitraject doorgemaakt en we zijn verheugd dat Joris dit uitstekende werk als leidinggevende zal voortzetten voor heel Europa.”
 
Geplaatst op 03-02-2020

< VorigeVolgende >


Share on: