BELFOR organiseert in november een tweedaagse training

Op donderdag 19 en vrijdag 20 november organiseert BELFOR (Nederland) B.V. in samenwerking met haar Duitse collega’s een tweedaagse Engelstalige training waarbij waardevolle kennis over moderne restauratiemethoden bij BELFOR Technical Support in Neufahrn (Duitsland) worden gedeeld.

Neem een duik in de wereld van schadeherstel en leer over de nieuwste technieken en de mogelijkheden om schade te minimaliseren. De focus ligt hierbij op praktisch "hands on" leren en niet alleen op theoretische lezingen. U past deze kennis zelf toe. Er wordt aandacht besteed aan de verschillen die tussen de individuele saneringsmethoden beschikbaar zijn en de nieuwe technieken die door BELFOR zijn ontwikkeld worden uitgelegd. Wanneer er schade optreedt, zal deze knowhow u helpen om het verschil te maken in de snelheid en de efficiëntie waarmee de schade wordt beheerd. Na de workshop bent u in staat om het potentieel van restauratiemethoden, het minimaliseren van schade en restauratie, op betrouwbare wijze te identificeren en te benutten.

Onderdelen van het programma zijn;
  •  Mogelijkheden in schadeherstel
  • Chemische reactie bij brand en welke schade het kan aanbrengen
  • Droging
  • Lek-detectie
  • SRF Soot Removal Film
 
Doelgroep:
Schadebeheerders, Verzekeraars, Schadeverzekeraars, Deskundigen, Risicomanagers, Vastgoedbeheerders, Facility Managers, makelaars en schade-experts.
 
Kosten
De kosten voor deze geheel verzorgde 2-daagse training bedragen €350,00 inclusief BTW. De prijs is inclusief vlucht, hotel, en verblijfskosten.

Door het praktische karakter van deze workshop is het aantal deelnemers beperkt. Verzeker uzelf van deelname en meldt u aan door een mail te sturen naar patrick.neeleman@nl.belfor.com
 
Gezien de zwaarte van deze training worden door het NIVRE 6 PE-punten toegekend.
 
 
Geplaatst op 18-02-2020

< VorigeVolgende >


Share on: