VNAB Lunch & Learns gratis vanaf 1 januari

Vanaf 1 januari kunnen leden en geassocieerd partners van de VNAB gratis deelnemen aan online Lunch & Learns. Kennis delen is vitaal voor een sector die voortdurend evolueert en wordt beïnvloed door veranderende risico’s en regelgeving. Kennisdeling bevordert de reputatie van de gehele branche, stimuleert groei, verbetert dienstverlening en resulteert in innovatieve oplossingen.

Door het kosteloos en online aanbieden van de Lunch & Learns wil de VNAB specialistische kennis van de coassurantiemarkt laagdrempelig toegankelijk maken voor alle leden en geassocieerd partners.

De VNAB organiseert elke twee weken een online Lunch & Learn. Deze bijeenkomsten staan in het teken van het delen van specifieke kennis rondom actualiteiten. Het is een platform voor interactie en discussie met leden en door leden. De Lunch & Learns worden verzorgd door deskundige sprekers en vallen binnen één van de vijf branches - brand, cyber, engineering, transport of aansprakelijkheid – of er wordt een brancheoverstijgend thema behandeld.

Wanneer? Op maandagen

Tijd? Tussen 12.00 – 13.00 uur 

Hoe? Een online bijeenkomst

Bekijk HIER de Lunch & Learns agenda van de VNAB

Geplaatst op 08-12-2023

< VorigeVolgende >


Share on: