RABS organiseert Kerstbijeenkomst in het Rotterdam Marriott Hotel

Het is tijd om de feestelijke sfeer te omarmen terwijl we samen het einde van het jaar naderen. Op woensdag 19 december a.s. organiseert de Rotterdamse Assurantie Bancaire Sociëteit (RABS) een sprankelende Kerstbijeenkomst in het exclusieve Rotterdam Marriott Hotel.

De RABS is dé netwerkclub waar waardevolle contacten worden gelegd en bestaande relaties worden versterkt. Tijdens onze sprankelende Kerstborrel krijgen leden en gasten de gelegenheid om in een informele setting te netwerken met gelijkgestemde professionals uit de assurantie- en banksector.


De RABS biedt:

  • Een sprankelijke avond: Geniet van een sfeervolle avond vol feestelijke lekkernijen en drankjes in het hart van Rotterdam, omringd door gelijkgestemde professionals.

  • Verbinding en groei: Versterk uw netwerk door waardevolle contacten te leggen en bestaande relaties verder te verstevigen, terwijl u de geest van samenhorigheid omarmt.

  • Ontdek het lidmaatschap: Ervaar zelf de voordelen van een lidmaatschap bij de Rotterdamse Assurantie Bancaire Sociëteit en ontdek hoe wij samen onze professionele horizon verbreden.


Voor geïnteresseerden in een lidmaatschap bij de Rotterdamse Assurantie Bancaire Sociëteit nodigen wij u van harte uit om contact op te nemen met het bestuur. Sluit u aan bij de Sociëteit die verbindt en uw professionele groei stimuleert.

Mis deze kans niet om de vooravond van de feestdagen te vieren in goed gezelschap en tegelijkertijd uw professionele netwerk uit te breiden.

De RABS kijkt ernaar uit om u te verwelkomen bij de Rotterdamse Assurantie Bancaire Sociëteit!

Leden kunnen zich op de gebruikelijke manier via de website aanmelden; http://rabs.nl/events.htm Uw aanmelding dient uiterlijk op 19 december 2021 bij ons binnen zijn.

Geïnteresseerden die kennis willen maken met de RABS kunnen een mail sturen naar info@rabs.nl


Tot slot vragen we aandacht voor het volgende:
Het Rotterdam Marriott Hotel neemt ook dit jaar weer deel aan de lichtjesactie. Ook dit jaar kun je symbolisch een lichtje sponsoren in de prachtige kerstboom voor het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis. Dit jaar komt de opbrengst van de lichtjesactie ten goede aan kinderen met een zeldzame ziekte. Wilt u meewerken aan de beste zorg voor kinderen met hart- en longaandoeningen, koop dan een symbolisch lichtje bij de frontdesk van het hotel, voor het luttele bedrag van € 5,00. U maakt er een hoop zieke kinderen ongelooflijk blij mee.
Geplaatst op 07-12-2023

< VorigeVolgende >


Share on: