Chubb lanceert nieuw team voor hulp aan tussenpersonen in Benelux

Chubb Benelux heeft vandaag de lancering aangekondigd van een speciaal team van acceptanten dat tussenpersonen gaat bedienen met snelle verzekeringsoffertes voor middelgrote ondernemingen.

Foto: Ron Verhulsdonck Country President Benelux at Chubb European Group SE

De zogeheten Middle Market Trading Desk van Chubb biedt tussenpersonen de mogelijkheid om met maatwerkoplossingen snel en flexibel in te springen op nieuwe zakelijke kansen. 
 
Door de groei van het aantal middelgrote bedrijven in de Benelux is een vlot en efficiënt offerteproces, dat is afgestemd op de veranderende risicovereisten van klanten, essentieel voor tussenpersonen. 
 
Via de nieuwe Trading Desk staan tussenpersonen rechtstreeks in contact met een team van gespecialiseerde acceptanten, zodat ze snel weloverwogen beslissingen kunnen nemen voor hun klanten.
 
Ron Verhulsdonck, Country President Benelux bij Chubb: “Met de nieuwe Middle Market Trading Desk zijn de met ons samenwerkende tussenpersonen altijd verzekerd van een efficiënt offertetraject en uitstekende service.”
 
Jeroen den Tex, Chief Operating Officer bij Chubb Benelux: “We bieden tussenpersonen in de Benelux deze service zodat zij hun klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Met de nieuwe Middle Market Trading Desk kunnen we snel inspringen op de toenemende vraag naar complexe en uiteenlopende verzekeringen in een belangrijke groeimarkt.”  
 
Over Chubb 
Chubb is de grootste beursgenoteerde Property & Casualty verzekeraar ter wereld. Met vestigingen in 54 landen biedt Chubb schade- en aansprakelijkheidsverzekeringen, persoonlijke ongevallenverzekeringen, aanvullende verzekeringen bij ziekte, herverzekeringen en levensverzekeringen aan een diverse groep zakelijke en particuliere klanten. 
Geplaatst op 02-06-2023

< VorigeVolgende >


Share on: