Allereerste VNAB co-podium

Dit jaar maakt de VNAB plaats voor een geheel nieuw concept, het allereerste VNAB co-podium. In samenwerking met de technische commissies zet de VNAB de spotlights op actuele ontwikkelingen binnen de branches.

De VNAB deelt kennis en kunde van de technische commissies  en er wordt een dialoog aangegaan met leden om input voor de agenda's op te halen. Een wisselwerking van informatie ophalen en brengen. 

Maandag 19 juni staat in het teken van energietransitie en de branches branden engineering. Rens Van Tilburg (directeur Sustainable Finance Lab) zal als keynote speaker deze ochtend inleiden met het thema ESG. Wat kunnen we nog meer verwachten vanuit Europa? 

Dinsdag 20 juni wordt het onderwerp geopolitieke ontwikkelingen en de branches transport en varia belicht. Rob De Wijk zal als keynote speaker deze ochtend een beeld schetsen van de rol van grootmachten in de huidige wereldpolitiek en de uitdagingen van vandaag. Wat verandert er allemaal in de wereld? En wat is o.a. de geografische impact hiervan?

Beide dagen komt de branche cyber aan bod en kunt u deelnemen aan een uitgebreid aanbod van subsessies. 

Benieuwd naar het programma?
Belijk HIER energietransitie
Bekijk HIER Geopolitieke ontwikkeling

Bron: VNAB
Geplaatst op 02-06-2023

< VorigeVolgende >


Share on: