VNAB Risk Insurance Trainees op tweedaagse sessie

Afgelopen week zijn de VNAB Risk Insurance Trainees samen met hun coach Shiraz Mahawat Khan bij elkaar gekomen voor een tweedaagse sessie in Weesp.

Als VNAB Risk Insurance Trainee ga je niet alleen aan de slag bij drie organisaties, maar volg je ook een opleidingstraject gericht op je eigen persoonlijke en professionele ontwikkeling.

De tweedaagse sessie werd dit keer georganiseerd in Weesp. Maartje Wijnker is één van de VNAB Risk Insurance Trainees en vertelt hierover: “We zijn de middag begonnen met een goede lunch om daarna een stevige bokstraining te volgen. Hierbij hebben we alle basics van de vechtsport geleerd en hebben we met elkaar gespard. Zowel in de zin van boksen, als sparren over welke patronen we in het boxen terugzien in ons leven.

De avond bestond uit een bijzonder lekker drie-gangen diner met aansluitend een heftige sessie waarin we hebben gesproken over levensveranderende gebeurtenissen. Dit was een zeer intensieve sessie waarin we elkaar allemaal beter hebben leren kennen.

De avond is luchtig afgesloten met een borrel en spelletjes. De volgende ochtend werden we alweer om 7 uur verwacht om te sporten, dus iedereen ging vroeg naar bed.

Tijdens het sporten kregen we de opdracht om allemaal vijf minuten te leiden en de resterende tijd de anderen te volgen. Deze frisse start van de dag ging ons allemaal goed af. Na het ontbijt zijn we aan de slag gegaan met onze kwaliteiten en wat ons tegenhoudt in het leven, onze belemmerende gedachten. Ondanks dat dit best moeilijk was, hebben we veel geleerd en onszelf beter leren kennen, wat we mee kunnen nemen in onze ontwikkeling. Het waren twee leerzame dagen vol mooie gesprekken én gezelligheid!”


De VNAB is trots op haar trainees! Zou jij dit traject aandurven?
Geplaatst op 29-10-2021

< VorigeVolgende >


Share on: