Masterclass Cyberrisico - Groot, duidelijk en recht op de man af

FERMA organiseert op woensdag 17 november in een middagsessie de Masterclass Cyberrisico. Deze FERMA Masterclass biedt perspectieven vanuit de financiële wereld, management consulting en de Europese Commissie.

Is cyberrisico een grijze neushoorn? En kan de pandemie een zwarte zwaan zijn? - Erka Koivunen (F-Secure) zal cyberrisico met dit bekende effect benaderen om de scène te schetsen. De FERMA Masterclass biedt verder perspectieven uit de financiële wereld, management consulting en de Europese Commissie.

Resilience (weerstand) vanuit een bancair oogpunt richt zich op een gedigitaliseerde bancaire portefeuille, met de kansen voor klanten en uitdagingen tijdens de pandemie. Arne Damvin van DNB ASA zal een voorbeeld uit Noorwegen geven over hoe de bedrijfscontinuïteit kan worden gewaarborgd.
 
Rob Wainwright van Deloitte gaat spreken over de digitale transformatie en hoe die cyberrisico's relevanter maakt op directieniveau van organisaties. U krijgt tips over hoe u met het topmanagement kunt omgaan wat betreft cyberrisicovragen en waarom het topmanagement hier een prioriteit van moet maken.
 
Voor het EU-perspectief zal Jakub Boratynski van de Europese Commissie de EU-strategie voor cyberbeveiliging voor het digitale decennium presenteren en uitleggen hoe deze de huidige situatie wil verbeteren. Kom meer te weten over de instrumenten en acties en het waarom achter de strategie!

Doe mee met FERMA op woensdag 17 november 2021 van 13.00 tot 14.30 uur aan de Masterclass Cyberrisico en schrijf hier in.
Geplaatst op 29-10-2021

< VorigeVolgende >


Share on: