Geslaagde AHG-franchisemeeting

Vorige week vond een geslaagde AHG-franchisemeeting plaats, waarbij prijzen werden uitgereikt aan de AHG-bedrijven die landelijk hoog scoren op het gebied van klantentevredenheid.

Autoschade Herstel Druten ontving de eerste prijs, omdat dit bedrijf op de eerste plaats staat van de landelijke top 10 schadeherstelbedrijven volgens Tevreden.nl. Andere prijzen werden uitgereikt aan Autoschadebedrijf Van Eeks uit Hoogeveen en Autoschade Herstel Poepe uit Assen. 


Erik Hageman, directeur Autoschade Herstel Druten: “Ik ben natuurlijk erg trots op dit resultaat. Dit is vooral mogelijk gemaakt door ons team. Een tevreden klant is waar je het voor doet; in deze prijs zien wij de erkenning voor het harde werken.” 


AHG-directeur Guus van Dreven: “Onze schadeherstelketen staat er om bekend dat wij altijd hoog scoren op het gebied van klantentevredenheid. Het is mooi dat dit landelijk wordt gemeten, want de top 3 van schadeherstelbedrijven bestaat alleen maar uit AHG-bedrijven. Daarnaast staan er nog eens 4 AHG-vestigingen in de top 10. Wij zijn trots op dit resultaat en op onze ondernemers. Deze mooie plekken in de top 10 van Nederland laten zien dat onze vestigingen klantentevredenheid omarmen en volgens hun klanten ook leveren.” 


Tevens werd tijdens deze meeting de compleet vernieuwde state-of-the-art AHG-portal gelanceerd, waarmee de ondernemer zijn lokale markt kan bewerken.

Geplaatst op 18-10-2021

< VorigeVolgende >


Share on: