Aegon benoemt Will Fuller tot President en CEO van Transamerica

Aegon heeft woensdag 10 maart bekendgemaakt dat Will Fuller (50, Amerikaan), voorheen Executive Vice President van Lincoln Group, met ingang van 31 maart 2021 Mark Mullin zal opvolgen als President en CEO van Transamerica, en als lid van de Raad van Bestuur van Aegon N.V.

Mark Mullin, die gedurende 11 jaar de functie van President en CEO heeft bekleed, wordt de nieuwe voorzitter van de Raad van Bestuur van Transamerica Corporation, als opvolger van Don Shepard, die met pensioen is gegaan.
 
Lard Friese, CEO van Aegon Group: "Ik ben verheugd Will in ons bedrijf te verwelkomen. Hij is een bewezen leider in de financiële dienstverlening met een uitstekende staat van dienst. Zijn diepgaande kennis van onze sector en persoonlijke gedrevenheid maken hem de juiste persoon om onze Amerikaanse activiteiten in de volgende fase van onze transformatie te leiden".
 
Will Fuller is bijna 30 jaar werkzaam geweest in verzekeringen, lijfrentes, pensioenplannen en vermogensbeheer en heeft leiding gegeven aan de strategische verschuivingen van Lincoln op het gebied van producten en de groei en diversificatie van distributiebronnen. Will was ook medevoorzitter van het Diversity & Inclusion Committee van Lincoln, en hij zal deze toewijding aan een diverse en inclusieve werkplek meenemen naar zijn nieuwe rol bij Transamerica.
 
Mark Mullin heeft 33 jaar bij Aegon/Transamerica gewerkt, waar hij verschillende leidinggevende posities heeft bekleed op het gebied van beleggingen en pensioenen, met als hoogtepunt zijn benoeming tot President en CEO in 2009.
 
Lard Friese over Mark Mullin: "Ik ben dankbaar voor de vele bijdragen van Mark aan het bedrijf. Tijdens zijn elfjarige loopbaan als CEO heeft hij toezicht gehouden op een breed scala aan nieuwe en creatieve oplossingen voor klanten, aanzienlijke herstructureringen, systeemmodernisering en een opfrissing van het sterke merk Transamerica. Ik ben erg blij dat Mark ons zal helpen bij de overgang naar Will en dat wij zullen blijven profiteren van zijn ervaring en kennis als voorzitter van de raad van bestuur van Transamerica Corporation.”
Geplaatst op 11-03-2021

< VorigeVolgende >


Share on: