VNAB programma Match InSurance weer van start

In 2021 gaat Match InSurance, het organisatie overstijgende mentoring programma van de VNAB, weer van start! Young professionals met een beginnende carrière (mentees) in de coassurantiemarkt worden gedurende acht maanden gekoppeld aan de spreekwoordelijke 'oude rotten' (mentoren) uit het vak.

Foto: Match InSurance 2017

In deze periode komen de koppels in verschillende settings bij elkaar om kennis uit te wisselen, ervaringen te delen en om een breder netwerk op te bouwen. Een ideale manier voor de young professionals om zich op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen en hun netwerk te vergroten, daarnaast doen de seniors inspiratie op van de jongeren.
 

Waarom deelnemen als mentor of mentee?
Mentoring is een vorm van begeleiding en netwerken. Het levert een wezenlijke bijdrage aan de groei en het succes van een ander. Mentoring geeft erkenning en herkenning. De mentees bereiken hun doelen sneller wanneer zij steun en stimulans krijgen van iemand die hetzelfde pad al eerder heeft doorlopen. De kracht van mentoring zit in het feit dat alle betrokkenen er baat bij hebben. De mentee krijgt meer zelfvertrouwen en het gevoel er niet alleen voor te staan. De mentor kan zijn eigen vaardigheden als leider, trainer en coach verder ontwikkelen.


Hoe werkt het?
Dit mentoringprogramma koppelt seniors aan young professionals van verschillende type leden en organisaties in de markt. Zo krijgen beiden een brede kijk op de verschillende facetten van de coassurantiemarkt. Het programma is gericht op het aanboren van de kennis en ervaring van mentoren om mentees te helpen bij het bereiken van hun ontwikkelings- en/of carrièredoelen, zoals presenteren, communiceren, leren netwerken, zichtbaarheid vergroten en leren structureren.

Wil je gericht aan de slag met je persoonlijke en professionele ontwikkeling? Meld je dan nu aan voor het Match InSurance programma. Er zijn nog plekken vrij voor mentees! Deelname is kosteloos.

 

Geplaatst op 12-03-2021

< VorigeVolgende >


Share on: