Polygon Groningen per 5 juni erkend voor bedrijfsmatige salvage

Per vrijdag 5 juni is de vestiging Groningen van Polygon ook erkend voor bedrijfsmatige salvage. Dit betekent dat deze vestiging nu 24/7 zowel zakelijke als particuliere salvages gaat oppakken in opdracht van de Stichting Salvage.

Andere Polygon-vestigingen die zowel de zakelijke als particuliere salvage erkenning bezitten zijn: Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Barneveld, Halsteren, Maastricht, Rotterdam, Veldhoven en Zwolle. Het team van Polygon Groningen staat 24/7 klaar om gedupeerde klanten te helpen met schades als gevolg van water, brand of klimaat. 

Mathijn Cazemier van Polygon Groningen: “Uiteraard is en was Polygon al vaak betrokken bij de grotere bedrijfsmatige schades. Ons team was daar al klaar voor. Voor deze bedrijfsmatige erkenning van de Stichting moet je voldoen aan strenge kwaliteitseisen op het gebied van middelen, personeel en andere belangrijke compliance. Het is een beloning voor het gehele team dat we de erkenning ontvangen hebben! We staan graag voor zowel de particuliere en zakelijke verzekerden klaar.”

Anton van der Laan, key accountmanager brand- en waterschades geeft aan: “We danken de Stichting Salvage voor deze extra erkenning voor Polygon Groningen. We staan alle gedupeerden, samen met de dienstdoende salvagecoördinator, graag bij in de eerstelijns calamiteitenhulp.

Uiteraard zal Polygon blijven investeren in personeel, middelen en apparatuur om ook in de toekomst te blijven voldoen aan de kwaliteitseisen van de Stichting Salvage. Polygon is Europees marktleider op het gebied van calamiteiten en schadeherstel en we werken veel voor sectoren als verzekeraars, vastgoed, overheid, industrie en de bouw. Dankzij onze continue beschikbaarheid en een uitgebreide voorraad aan apparatuur is Polygon in staat snel en doeltreffend op calamiteiten te reageren."
Geplaatst op 11-06-2020


Share on: